HurremSultan Rouge dur deme kahve içip günu kapatmam lazım😂😁 bugün sabah ilk defa tartıda 71.9 oldum😂😂😂 2 senedir hiç o kiloya düşmemiştir😁😁
superisi_ Rouge bende sevmem ya eşim cok seviyor. Her seferinde laf ediyorum. Bi kere körilisini denemedim bana lastik yiyomusum gibi geldi😁
Rouge superisi_ hahahaahaha bak yalnız değilim bana da saman gibi geliyor gercek gurme ya biziz ya onlar😂
Rouge HurremSultan yok ya saglıksız diye değil ben seversem yerim de saman gibi geliyor bana jkjkjk yani birde doyurmaz ki ya yemekten sayılmaz😂
HurremSultan Rouge aaa o yemek değil ayol ara ogunun arasiii dkdkdk karın doyurur ama yarım saatlik🙈🤭😁😁
Rouge HurremSultan bende cogunun var ama em cok istediklerimin yok 🥲en sevdigim vakit alışveriş vakti geldi yarın çıkarız🥰
HurremSultan Rouge ayyy bende çok seviyorum alışverişi en sevdiğim de milyoncu gezmekkkkk ayyy saatlerceee gezebilirim🤭🤭
HurremSultan Rouge kahve yaptım yanijda iki çikolata jelibon yedim ya of dkdkdk sabah 71 değil. 73 çıkabilirim 😂😂😂 neyse Allah’tan emziriyorum da bebem.yediklerimi benden alıyor 🤭🐣
belladonna Rouge ay bende öyle ya. Bir arkadaşım çok seviyor bana, nasıl sevmiyorsun sana şaşırıp kalıyorum diyo ben asıl sevenlere şaşırıyorum diyorum gerçekten de öyle 🙈
sirinhatun-18 Rouge yarın için mantı yapacağım o yeter hamur işi yaptım mı başka yemek yapmıyorum şişiriyor zaten
Rouge HurremSultan ben market alışverişini ayrı seviyorum ya ürünlere tek tek bakıyorum ne yeni gelmiş etmiş yeni seyler denemek falan😍
TombulHatun Afrodit bayılıyorm ya soğanlı yaptn mı hiç soğanlı da çok güzel oluyor ben elde açmayla uğraşamam hazır yufka candr 😂 kayınvalidem de hep elde açar hiç hazır yufkayla yapamaz