Rouge HurremSultan aayyy o da listem de ekli zaten😍cıldırıcam bugün😂böyle bol limonlu sıkıp sıkıp mideye indiriceksin marulla ayy
HurremSultan Rouge valla bende cildiricam yaaa canım herşeyi çekiyor şuanda dkdkd en kötüsü de evde hepsinin malzemesi var hepsini yapıp yemek istiyorum😂😂😂😁
HurremSultan Rouge ayyy noodle ince cizgim evde bitince krize girerim 😂😂😁 kız valla çok gzuel bi şans ver bakma sağlıksız diyenlere dkdkdk
Rouge HurremSultan yok ya saglıksız diye değil ben seversem yerim de saman gibi geliyor bana jkjkjk yani birde doyurmaz ki ya yemekten sayılmaz😂
Rouge HurremSultan bende cogunun var ama em cok istediklerimin yok 🥲en sevdigim vakit alışveriş vakti geldi yarın çıkarız🥰
HurremSultan Rouge dur deme kahve içip günu kapatmam lazım😂😁 bugün sabah ilk defa tartıda 71.9 oldum😂😂😂 2 senedir hiç o kiloya düşmemiştir😁😁
superisi_ Rouge bende sevmem ya eşim cok seviyor. Her seferinde laf ediyorum. Bi kere körilisini denemedim bana lastik yiyomusum gibi geldi😁
Rouge superisi_ hahahaahaha bak yalnız değilim bana da saman gibi geliyor gercek gurme ya biziz ya onlar😂
HurremSultan Rouge aaa o yemek değil ayol ara ogunun arasiii dkdkdk karın doyurur ama yarım saatlik🙈🤭😁😁
HurremSultan Rouge ayyy bende çok seviyorum alışverişi en sevdiğim de milyoncu gezmekkkkk ayyy saatlerceee gezebilirim🤭🤭
HurremSultan Rouge kahve yaptım yanijda iki çikolata jelibon yedim ya of dkdkdk sabah 71 değil. 73 çıkabilirim 😂😂😂 neyse Allah’tan emziriyorum da bebem.yediklerimi benden alıyor 🤭🐣
belladonna Rouge ay bende öyle ya. Bir arkadaşım çok seviyor bana, nasıl sevmiyorsun sana şaşırıp kalıyorum diyo ben asıl sevenlere şaşırıyorum diyorum gerçekten de öyle 🙈
sirinhatun-18 Rouge yarın için mantı yapacağım o yeter hamur işi yaptım mı başka yemek yapmıyorum şişiriyor zaten
Rouge HurremSultan ben market alışverişini ayrı seviyorum ya ürünlere tek tek bakıyorum ne yeni gelmiş etmiş yeni seyler denemek falan😍