HurremSultan Rouge ayyy bende çok seviyorum alışverişi en sevdiğim de milyoncu gezmekkkkk ayyy saatlerceee gezebilirim🤭🤭
Rouge HurremSultan ben market alışverişini ayrı seviyorum ya ürünlere tek tek bakıyorum ne yeni gelmiş etmiş yeni seyler denemek falan😍
TombulHatun Afrodit bayılıyorm ya soğanlı yaptn mı hiç soğanlı da çok güzel oluyor ben elde açmayla uğraşamam hazır yufka candr 😂 kayınvalidem de hep elde açar hiç hazır yufkayla yapamaz
Copper Rouge teşekkur ederim canım. Yok çok şükür ateş olmadı sadece o aşıdan kaynaklı uykuya zor daldı sürekli uyandı 😁 gözünü açıp ay bu kadın yinemi bana bakıyor başımda deyip geri uyudu 😂
Rouge Hemcins bu da güzel bunu şimdi yapıcam😂aksam yapılan kahvaltıları cok severim yanına zeytin cay falan😍😋
etoile TombulHatun hem şöyle düşün ıspanak çok mu seviyorsun her gün ıspanağı görüyorsun. Sevgin kabarıyor. İspanaga doyuyorsun
HurremSultan Rouge ayy bende bendeee bayılıyorum yaaa bebeleri market arabasının içine koyuyorum veriyorum ellerine bı süt onlar içerken bende bakıyorum tek tek 😁😁😁