Yanlis mi yaptim acaba😕Lutfen kizlar bi sey soyleyin😕😕
Kizlar lutfen bakin😐😐
angell ben bu konulara fazla takıgım öyle düşünme tmaam söyledik bizde bozulmamış öyle kolay bozulmaz. Ama sende bu kadar kafama takma kimse sütten çıkmış ak kaşık degil birileri canını sıkacak seni yargılayacag laf söyledi die kendini suçlama olan olmuş. İnsanlık hali. Bakireliye bu kadam önem vermeye de gerek yok. Kendini kasma sevdigin güvendigin insan ve onunla yapşımsın yoldan geçen biriyle deyil ki. Takılma bu kadar olur öyle şeyler. Suçlama kendini. Nasıl istiyorsan ne hiss ediyorsan öyle yaşa.
angell birbirini seven iki insan arasında bunlar olması çok normal. Ben sevgilimle ilişkiye de giriyorum bu beni ilgilendirir sadece başka kimseyi değil. Sevdiğin kişiyle öpüşmek, sevişmek çok güzel bir his, duygu yani sevgilimi hissetmeyi seviyorum o da benim hazzımı, birlikte olmamızı seviyor. Bunlar artık çok normal ve doğal şeyler. Sıkma canını istediğini yap
Nasıl his edersen öyle yaşayacak kadar nefsine yenik düşme dünya hayatı zevki Sefa yeri değil bunu anlamayanlar seni destekler evet ama ben senin için diyorum kardeşim evleneceksen eğer sadece onunla olmak istiyorsan biraz daha sabredin aranızda nikah yok ve günah işlemiş gibi hissediyordum değil zaten günah işlemişsin bence samimi bir şekilde tövbe edip tertemiz olun ondan sonra nikahlanın daha mutlu olursunuz inşallah.. böyle olay yaşayan arkadaşlarım sonunda terkedildi ve acayip bunalımlara girdi evlenmeye korkar oldu maalesef ki kızları eğlence merkezi olarak görüp kullanan çok zihniyette insan var senin arkadaşın böyle değilse eğer zaten bunu ispatlar..
Ayt_ayt ona sonsuz guveniyorum o ayri.Benim korktugum ve burada bu soruyu sormamin asil nedeni bakireligimi bozarsam ilerde doktora gittigimde bunun ortaya cikmasi.Yani bundan korkuyorum.Ben hic bilmiyorum annesiyle birlikde doktota giden oldu mu hic??Sevgilim neden annenle durduk yerde doktora gidesin diyo.Ama ben yine de bakireligimi bozarsan ilerde annemle doktora gittigimde ortaya cikmasindan korkuyorum😕
Lutfen cevaplarmisiniz meraktan olucem☹Hic doktora gitmedik annemle.Cok eskiden adet sancim fazla oldugu icin gitmek istemistik ama sonra agrim azaldigi icin gitmedik.Uzerinden 2 sene gecti.Gitmete biliriz ama yine de tirsiyorum.Sevgilim nisanlandiktan sonra doktora gitmek gerekirse ikimiz gideriz diyo.(sevgili oldugumuzu annemle babam bilmiyor)
angell hayır durduk yere nie gidesin ki. Bir problem olmadıgı surece gitmezsin. Ben en son 4,5 yıl önce gitmiştim reglim yüzündedni galiba pek hatırlamıyorum. O zaman sadece bakmıştı orama doktor yoksa sadece hormon testleri falan verdim sonralar bide ultrasonda baktırdım kistlerim vardı die bu kadar. Gerek olmadıgı büyük bir problem olmadıgı sürece zaten durduk yere annen neden seni doktora götürsünki
angell dediklerinden hiçbir şey anlamadım madem korkuyosun niye sürtünüyosunuz ve annenle neden doktora gidesin durduk yere ben annemle falan gidiyordum 18 olmadan önce artık tek gidiyorum kaç yıldır. Korkucağınız şeyler yapmayın ya sonra saçma sapan düşüncelere kapılıyosunuz
angell evet 18 olmadan once tek gidemiyosun benim de gitmem gerekiyordu annemle gittim beraber girdik odaya yani o benim annem cunku gizlim saklim olamaz. Bakireliginin bozulmasindsn korkuyorsan yapma surtunurken aniden zevke gelip içine girse ne yapıcaksın? Senin için belli ki çok önemli ona gore hareket etmeni oneririm
angell bakıyor