Kızlar taninmak istemedigim icin yeni hesap açtım konuya şöyle gireyim eşim sürekli arkadan yapalım diye teklif ediyordu fakat kesinlikle olmaz diye reddediyordum daha önce ilişkide kalçasını oksayinca kendisini parmaklamamı istedi 2 kere falan tabiki yapmadım dün akşam yine konu açıldı ve arkadan yapmayı teklif etti bende şaka olarak tamam sen bana ben sana dedim oda tamam kabul dedi ciddi ciddi ben şok oldum tabi bozuntuya vermedim eşim normalde cok şakacı biridir herkes tarafından çok sevilir arkadaşları ile konuşması inst. Üzerinden hep cinsel konulu şeyler atıyorlar birbirlerine her erkek arasında böyle şeyler döner bizim muhabbetimiz böyle diyor bi arkadaşı var çok yakın onunla bi sohbetinde ahh bi razi olsan patlatacagim seni yaziyordu ama bunu gizli saklı yapmıyor inst. Hesabi wp. Herseyi benim telefonumda açık 5 yıllık evliyim ne düşüneceğimi şaşırdım eşim asla tek veya arkadaşlari ile dışarı çıkmaz evden işe işten eve gelir sadece benimle çıkar benimle döner öyle bişey yapsa disari cikmaz miydı yani aklımda neler kuruyorum anlatamam eşim gay mi nasıl anlarım 😞

superisi_ Dün geceden beri düşünüyorum bi yere varamadım bi yanım konduramiyo bi yanım ya oyleyse diyo cok cikmazdayim nasil anlayabilirim aklıma biseyde gelmiyor

olamazolamaz yani arkadaşının söylediği şeyden yola çıkarak ‘demekki razı değilmiş ‘ diyebiliriz. Bu da bir bakıma gay olmadığını gösterir. Gay olsa razı olurdu🥺
    Şöyle de bir şey var. Ben bazı şeyleri araştrırken denk gelmiştim forumlarda, bazı erkekler arka taraftan zevk alıyormuş. Yani gerek parmakla oynanması gerek yalanması gibi gibi. Ben bizzat denk gelmedim ama bundan hoşlananlar varmış. Hatta bazıları bu hislerini saklıyormuş gay sanılmasın diye. Bu yüzden her oralardan zevk alana gay denmemeli bence. Cinsellik çok uçsuz bucaksız zevkler içeriyor işte.

olamazolamaz İnanın böyle bir durum karşısında şokta olmanız çok normal. Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz, ne şekilde dile getirirseniz lafı ağzından alabileceğinizi de en iyi siz biliyorsunuz. Biraz sakin kalıp düşünmeye çalışın ama böyle bir durum söz konusuysa gerçekten çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun, umarım bir an önce çıkış yolu bulursunuz.

nazindirella O cumleyi eşim yazmış malesef 😞 arkadaşına kendisi oradan zevk aldığını söylüyor zaten benimde oradan zevk aldığımı düşündüğü icin galiba sevişme sırasında hep eli oraya gidiyor ben hoslanmadigimi söylüyorum beni suphelendiren şeylerden biride oradan zevk aldigini ogrenmem oldu aslında

lboncukannesi cok teşekkür ederim ama bu konuda esimin ağzından laf alamam ben cok fevri bi insanım o ise bi is yaparken önceki adimini düşünerek yapan biri cikis yolu bulamıyorum sanki beynim durdu düşünemiyorum

olamazolamaz çok tuhaf ya ne diyeceğimi kestiremiyorum asla. Benim eşim hiç dokundjrtmaz burda böyle seyelr okuyup etkileniyorum bazen diyorum ona yani erkek böyle birsey isteyebilir mi hani normal mi falan yok diyor onlarda farklı durumlar vardır gerçekten erkek olanlar öyle birşey isteyemez ya diyor hasta onlar diyor🥺 yani hastalıktan kastı cinsel kimlik bozukluğu işte