olamazolamaz erkeklerin g noktası analda oluyormuş belki bunu keşfetti o yüzden istiyor. Hareketlerini inceleyin iş yeri ortamı nasıl filan. Başkasıyla ilişkisi olsa bu bir şekilde ortaya çıkar.

superisi_ Bu konu yeni değil aslında 1 yılı geçkin oluyor kendisini parmaklamamı istemesi ama yok dedigim konusmadan öte giden bisey yok dün akşamki sen bana ben sana konusmasida aklimi iyice karistirdi yoksa elle tutulur bisey ortaya koyamam belki dediginiz gibi oradan zevk aliyordur gerçekten öyle bişey yoktur ben kuruyorumdur insaAllah öyledir diye umut ediyorum

HurremSultan Aksine eşimde cok sever kendisine dokunmamı falan asla rahatsız olmaz ben cok rahatsız olurum gerilirim esim durduk yere dokununca onun için cinselliğin dur noktası yok gibi düşünebiliriz sürekli yeniliker farklı fantaziler falan gerçekten sizin eslerinizin arkadaş ortamı sohbeti sosyal medya konuşma falan normal mi nasılsın nasılsından mi ibaret çünkü eşimin bütün arkadaşlari ile birbirlerine attıkları reellar filan hep cinsellikli küfürlü bana tuhaf geliyor her erkek böyle konuşur erkeklerin doğası bu diyor

momkimom Olabilir dile getirdim aslında daha önce hani olsa yapar mısın diye sen varken milletin kıllı b*klu gotune mi kaldim dedi takipteyim 1 yili geckin suredir ama elle tutulur birsey yok arkadaşlari ile bile bulusmaya gitmez sürekli çağırırlar yok gelmiyorum isim var yorgunum deyip gecistirir asla gitmez bensiz bir yere ise gidince her gün mutlaka görüntü lu arar 40 defa belki

olamazolamaz o zaman fantezileri var. Sen böyle şeylere iyi bakmadığını istemediğini yeterince belli edersen bir zamandan sonra oda bırakır.

olamazolamaz ay eyvahlar olsun, şakadan bile sakın sakın yapmayın belli ki aranıyor, bi hoşuna gitse devamlı ister sizden bi noktadan sonrada dışarda bulur yapar bunu. Çok ciddi bi konu kesinlikle. Hem ne o öyle arkadaşına insan öyle mi der ne kadar ayıp şaka falan değil artık bu yani. Benimde eşim arkadaşları arasında aşırı komik esprilidir ama böyle bişeyi hiç kimseye şaka yollu bile söylemez. Emin olun arkadaşları eşinize öyle çok esprili komik diye bakmıyordur onlarda durumun farkındadır. Eşiniz hem aktif hemde pasif gay galiba…

olamazolamaz

Ya ben de Ekşi Sözlük’te okumuştum. Erkeklerin popolarının parmaklanmasından hoşlanabileceği yazıyordu. Sizinki de öyle olabilir ama yine de arkadaşıyla konuşması bana da korkutucu geldi 😔 bana kalırsa sıkı takip etmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok. Konuyu açarsanız ve gay ya sa biseksüel değilse aranızda çok kötü güvensizlik, soğuma oluşur.

ayipolmasinama Ay canım bütün yorumları okudum bende senin gibi düşünüyorum. Benim eşimde arkadaşlarıyla birbirlerine videolar atarlar ama hiç böyle bişey okumadım hiçbirindn okusamda direk eşime sorardım korkunç ya

olamazolamaz küfürlü video veya bel altına kayan ama hafif derecede videklar atabilir erkekler birbirine ama sizin anlattığınız farklı bir level . Ben burada gayden çok edepsizlik olduğunu tahmin ediyorum.

Gizli gayler şüphelenilmemesi için bu tür şeylerden nefret ediyor gibi davranır mantıken eşiniz Bı kadar rahat olmazdı gay olsa bence şüphe çekmemek için . Yazmışlar ordan zevk alanlar var diye ben duymamıştım ama o kadar kişi diyorsa olabilir . Bir de sizin yazdığınızdan eşiniz cinsellik konusunda aşırı istekli hiç bir şey yetmiyor yeni şeyler denemek istiyor gibi geldi bana

lidyaaa__ tabi canım bi dönüp hayırdır dersin yani. Olacak komiklik espri değil kesinlikle. Bi arkadaşı eşime yapsa eşimde hiç komik çocuk demez şaaakkk yapıştırır o biraz değişik etiketini valla.

olamazolamaz belkide degildir sevdigindendir diyecegim ama bilemedim. Benim eşim mesela poposuna dokunulmasına illet olur hic sevmez. Bazen mutfakta is yaparken veya yanından gecerken o benim popoma ufak vurur dokunur bi gun bende gecerken yapayim dedim sinir oldu ben nonoşmuyum dokunacak yermi bulamadın yapma şunu dedi gülerek dedi ama ben mesajı aldım. Tabi bazı erkekler dokunulmaktan hoşlanır nonoşlukla ilgisi yokta eşimin anlatma tarzı

melebek Bende uzun zamandır arastriyorum ama hangisi karar veremedim ya beni rahatlatan şey benden saklamamasi herşeyi gördüğümü bildigi halde mesajlari silmemesi falan bende o yüzden acikca konuşmak istemiyorum ya değilse diyo bi yanim ama 1 yıldır aşkın süredir takipteyim ama elle tutulur hic bi delil bulamadım

ayipolmasinama Tabiki asla yapmam bende dediginiz gibi düşünüyorum belki aklinda yok ama yaptiktan sonra hoşuna gidip olay baska yerlere gidecek esimin arkadaşlari hic yadirgamiyor emin olun çünkü bütün konusmalari böyle küfürlü cinsel icerikli igrenc yani bel alti ben cok hoslanan biri degilim bu muhabbetlerden cinsellik 2 kişi arasında olmalı kafasindayim açıkçası

Benkimim07 Zevk alanlar oldugunu bende okumustum ilk aklıma bi şüphe düştüğünde ama aklima aceba olabilir mi yasayan var mi belki icinizden biri bi soru ile gelip su cevabi verirse kesin der diye yazdim buraya tamda dediginiz gibi eşim cinsellik konusunda asiri aşırı istekli birisi onun için cinsellikte sınır yok iki kişi arasında olduğu sürece hersey denenebilir gözüyle bakiyor bunu biliyorum ama ne bileyim içime kurt düştü bir kere

olamazolamaz eşiniz bence gay arkadaşınıza böyle demesi normal değil nedemk sana patlaycagim