olamazolamaz İnanın böyle bir durum karşısında şokta olmanız çok normal. Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz, ne şekilde dile getirirseniz lafı ağzından alabileceğinizi de en iyi siz biliyorsunuz. Biraz sakin kalıp düşünmeye çalışın ama böyle bir durum söz konusuysa gerçekten çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun, umarım bir an önce çıkış yolu bulursunuz.
Eşim gay mı
olamazolamaz bence gaydan daha çok biseksüel geldi bana 🤷🏼♀️
Evet buraya baskası da yazmıstı yinr
nazindirella O cumleyi eşim yazmış malesef 😞 arkadaşına kendisi oradan zevk aldığını söylüyor zaten benimde oradan zevk aldığımı düşündüğü icin galiba sevişme sırasında hep eli oraya gidiyor ben hoslanmadigimi söylüyorum beni suphelendiren şeylerden biride oradan zevk aldigini ogrenmem oldu aslında
olamazolamaz Bazı erkekler hoşlanıyor popo deliğinin uyarılmasından. Gay olduğunu sanmıyorum.
lboncukannesi cok teşekkür ederim ama bu konuda esimin ağzından laf alamam ben cok fevri bi insanım o ise bi is yaparken önceki adimini düşünerek yapan biri cikis yolu bulamıyorum sanki beynim durdu düşünemiyorum
amimad Bilemiyorum oda olabilir belki ben yanlış anladim onuda bilmiyorum 😞
MedavikPastam Evet oda geliyor aklıma ama bana normal gelmiyor işte sorun orda
olamazolamaz bundan sonraki davranışlarına bak
olamazolamaz çok tuhaf ya ne diyeceğimi kestiremiyorum asla. Benim eşim hiç dokundjrtmaz burda böyle seyelr okuyup etkileniyorum bazen diyorum ona yani erkek böyle birsey isteyebilir mi hani normal mi falan yok diyor onlarda farklı durumlar vardır gerçekten erkek olanlar öyle birşey isteyemez ya diyor hasta onlar diyor🥺 yani hastalıktan kastı cinsel kimlik bozukluğu işte
amimad o neu kiz
olamazolamaz erkeklerin g noktası analda oluyormuş belki bunu keşfetti o yüzden istiyor. Hareketlerini inceleyin iş yeri ortamı nasıl filan. Başkasıyla ilişkisi olsa bu bir şekilde ortaya çıkar.
superisi_ Bu konu yeni değil aslında 1 yılı geçkin oluyor kendisini parmaklamamı istemesi ama yok dedigim konusmadan öte giden bisey yok dün akşamki sen bana ben sana konusmasida aklimi iyice karistirdi yoksa elle tutulur bisey ortaya koyamam belki dediginiz gibi oradan zevk aliyordur gerçekten öyle bişey yoktur ben kuruyorumdur insaAllah öyledir diye umut ediyorum
olamazolamaz eşin muhtemelen biseksuel gay olsa senle birlikte olmaz, olamaz. Ama biseksuel olabilir uyarilmaktan hoşlanıyor olabilir
olamazolamaz anladım canım umarım öyle bisey yoktur. Belki de sadece haz alıyordur
HurremSultan Aksine eşimde cok sever kendisine dokunmamı falan asla rahatsız olmaz ben cok rahatsız olurum gerilirim esim durduk yere dokununca onun için cinselliğin dur noktası yok gibi düşünebiliriz sürekli yeniliker farklı fantaziler falan gerçekten sizin eslerinizin arkadaş ortamı sohbeti sosyal medya konuşma falan normal mi nasılsın nasılsından mi ibaret çünkü eşimin bütün arkadaşlari ile birbirlerine attıkları reellar filan hep cinsellikli küfürlü bana tuhaf geliyor her erkek böyle konuşur erkeklerin doğası bu diyor
momkimom Olabilir dile getirdim aslında daha önce hani olsa yapar mısın diye sen varken milletin kıllı b*klu gotune mi kaldim dedi takipteyim 1 yili geckin suredir ama elle tutulur birsey yok arkadaşlari ile bile bulusmaya gitmez sürekli çağırırlar yok gelmiyorum isim var yorgunum deyip gecistirir asla gitmez bensiz bir yere ise gidince her gün mutlaka görüntü lu arar 40 defa belki
olamazolamaz o zaman fantezileri var. Sen böyle şeylere iyi bakmadığını istemediğini yeterince belli edersen bir zamandan sonra oda bırakır.
olamazolamaz ay eyvahlar olsun, şakadan bile sakın sakın yapmayın belli ki aranıyor, bi hoşuna gitse devamlı ister sizden bi noktadan sonrada dışarda bulur yapar bunu. Çok ciddi bi konu kesinlikle. Hem ne o öyle arkadaşına insan öyle mi der ne kadar ayıp şaka falan değil artık bu yani. Benimde eşim arkadaşları arasında aşırı komik esprilidir ama böyle bişeyi hiç kimseye şaka yollu bile söylemez. Emin olun arkadaşları eşinize öyle çok esprili komik diye bakmıyordur onlarda durumun farkındadır. Eşiniz hem aktif hemde pasif gay galiba…
etoile Olabilir olmayadabilir bilmiyorum