ayipolmasinama Diyorum bizim muhabbetimiz böyle diyor bütün erkekler arasında böyledir siz disardan göründüğü gibi saniyorsunuz diyor erkeklerin muhabbetinin %90 ı cinsellikten bel altından oluşur diyor ki erkek olmadigim için bilemem tabi ne denli doğru sanada şeffaf olamicaksam niye eşimsin diyor

Copper Bende hic hoslanmam bana dokunulmasından esimde aksine çok hoşlanır dedigim gibi bilmiyorum gerçekten kafam cok karışık bi çözüm yolu bi çare belki birinin aklina gelir diye yazdım ama yok

olamazolamaz bence ortada anormal bir durum var fantezinin de bir sınırı olmalı bir erkeğin kendisine anal sex uygulanmasını istemesi bana göre fantazi değil sapkınlıktır. Sırf mesajları rahat okuyorsun diye senden çekinecek bir şeyi olmadığını sanma yazışmaları gördüğün halde tepkisiz kalman ona bu rahatlığı veriyor sıkı takipte kal gerekirse telefonuna bile takip programları kur ve tamamen emin olana kadar bu işin peşini bırakma ama kendine şunu da sor sonuç düşündüğün gibi çıkarsa sen ne yapacaksın eğer o konuda kendinden eminsen kurcala ama kaldıracak gücün yoksa hem zamanını hem enerjini boşa harcama derim 🙈🙉🙊 Allah işini kolaylaştırıp içini rahatlatsın 💫

olamazolamaz canım bu muhabbetler normal değil. Her erkek arasında da geçmez bu muhabbet. Normalse o zaman bizim eşlerimiz anormal. Eşiniz biseksüel gibi geldi. Ayrıca değişik fantazileri var. İşiniz çok zor. Allah eşinize hidayet versin

olamazolamaz siz de gerçekten erkek muhabbetinin böyle olduğuna inanmadınız umarım. Erkek muhabbetinde sırayla birbirimize… olmaz. Karı kız muhabbeti evet hele ergen dönemlerinde haddi hesabı yoktur. Bazı playboy havalarında takılanlarda da bol döner ego tatmin etmek için ama gel seni… demez kimse akıl işi değil ya

HurremSultan senin bunu bilmiyo olmam beni şok etti 😂😂😂 ihtimal vermezdim. Bi seksüel hem kadına hem erkeğe hallenen demek. İki taraflı da zevk alanlar

Okyanusunkalbi uzmanların dedigi gibi g noktası bilmem ne noktası gibi bi olay mi yoksa gerçekten durum farklı mı bilmiyorum nerdeyse hic bi mesajini okumazdım bakmazdım bu konuşmaları görene kadar sonuç düşündüğüm gibi çıkarsa netim ne yapacağımı biliyorum fakat benim düşündüğüm gibi bi olay çıkmazsa eşimin yüzüne nasıl bakacağım bilmiyorum teşekkür ederim yorumunuz için

buzdankalpler Değişik fantezileri olduğunu biliyorum olay yukarda anlattigim gibi elle tutulur bi delilim yok 1 seneyi aşkın bir süredir takip ediyorum bişey çıkmadı kimse ile gorusmemesi evden ise işten eve gelp gitmesi telefonunun her daim ortada olması inst. Wp. Diger kullandigi uygulmlr bnm telfnmda açık olması bisey saklamaması garibime gidiyor böyle bisey olsa illaki birinden acik verirdi diye düşünüyorum ama arkadan yapma teklifi beni şaşırtıyor arkadaşı ile konuşması cok igrenç bilmiyorum gerçekten oturmayan yerler var

Yani bu gözler bu forumda neler gördü😂 ama bu defa cevaplarıda şaşırttı beni. Öncelikle sakin olman lazım aklın baya karışık anladığım kadarıyla az buz süredir birlikte değilsiniz illa ki bu zamana kadar birşey yakalardın ya da anlardın. Yeni heyecan arıyor olabilir ben eşimin poposuna ellemeyi çok severim 8 senedir evliyiz çok kızardı şimdi alıştı ve gerçekten zevk alınan yerler erkeklerde farklı olabiliyor özgür olmak sorgulanmamak gerekiyor cinsel hayatta bence yatak odanızda. Tavsiyem bi süre onun istekleri doğrultusunda hareket etmeniz siz kabul etmiyor olabilirsiniz ama onun isteklerini geri çevirmeyin bakalım bu iş nereye gidicek zaten sosyal medya hesabıda sizde varmiş son olarak evet benim eşimde arkadaşları ile instagramda bel altı videolar falan gönderir genel olarak erkeklerin kafası bu tür çalışıyor dkskkemdsö

olamazolamaz sizi aldatma gibi bi durum var diyemem öyle olsa evet bi şekilde gizlemeye çalışır belli ederdi. Fakat erkek muhabbeti böyle değil normal değil konuşmaları saklamaması ztn sizi bu konuşmaların normal olduğuna ikna etmesi için yeterli bir gerekçe olası bir konuşmanızda ztn bunu öne sürecek. Ama eşiniz biseksüel kalıbımı basarım. Eşimin bazen el şakalarından rahatsız olurum artık gına gelir ben de ona yaparım hiç ama hiç hoşlanmaz gülerek kocaya yapılmaz der. Erkeğin fıtratına ters arkadan ellenmek. Ama işte herkesin cinsel eğilimi farklı zevk aldıkları şeyler farklı. Ayak fetişi gibi düşün. Benim midem bulanır ama kimisi deliriyo

olamazolamaz Gay olmasa bile bu durumdan hoşlanan erkekler varmış canım eğer öyle olsaydı 5 sene içerisinde öncesinde de aklında şüphe oluşan şeyler fark edebilirdin

olamazolamaz valla canım kafamı karıştırdı benim eşimin haz almadığı şeydir hele ki arkadaşına öyle demesi ne bileyim okey benimkide en yakın arkadaşıyla şakalaşır felan ama bu şekşlde değil umarım yanılıyorsundur

mbgmllll Evet çok karışık fevri bi insanım sakin kalmaya çalışıyorum eşim 2 kisi arasında olduğu sürece cinsellikte sınır yoktur benim için der ama ben böyle biri değilim istekleri doğrultusunda hareket etmek istemiyorum çünkü belki aklinda yoksa belki zamanla yaptigimizda hoşuna gidecek ve bunu disarda aramaya başlıcak o zaman ben kendi elimle itmiş olacağım onu bu bataklığa bunu vicdanım asla kaldırmaz erkeklerin kafasinin bu tür calistigina bende eminim her ne kadar yok benim eşim yapmaz konuşmaz diyen olsada bencede her erkek böyle

buzdankalpler Ben erkeklerin muhabbetlerinin genel olarak bu yönde olduğunu düşünüyorum belki aradada olsa nadir çıkan vardır elbet sizinde dediğiniz gibi sizin esiniz sevmiyor ama sevenlerde varmış bu kişiden kisiye değişiyor anladigim kadarıyla biseksüel mi değil mi onuda bilmiyorum bu sen bana ben sana konusunda ne kadar ciddi onuda bilmiyorum belki olay ciddiye binse yapmicak belki seve isteye tamam dicek o derece ileri gidemem asla zaten ben nasıl bi soru sorarim ağzından nasıl laf alirim yada boyle bise varsa kanitlarim düşüncesindeyim

belladonna Eşimi 15 yıldır tanıyorum yakinen hemde asla böyle bişeyle karsilasmadim belki onunda g noktası bu diye düşünmek istiyorum

bukii27 Umarım yanılıyorumdur peki yanılmıyorsam elle tutulur hic bi kanıtım yok sadece bu konuşmalardan ibaret herşey

olamazolamaz yani esini en iyi sen bilirsin biz senden dinlediklerimiz kadarıyla yorum yapabiliyoruz mastürbasyon yapmak farklı şeyler denemek bana normal geliyor ama bir erkeğin kendine anal yaptırmak istemesi büyük konuşmak istemiyorum ama erkeklerin g noktası orada zevk alıyor demek ki diye normalleştirmek bana anormal geliyor bu kadar olmamalı diye düşünüyorum erkeklerin muhabbetleri genellikle bel altı zaten ama hep kadın bedeni üzerinden küfürleri bile öyle çok zor bir eşiktesin ama neler görüyoruz neler duyuyoruz bu hayatta daha ne kadar şaşırabilirim dediğim olaylar bile devede kulak kaldı bazı şeylerin yanında kuşku insanın içini kemirir bu süreçte eşine emin olmadığın sürece asla bir şey yansıtma zaten bu çok ağır bir itham sonuca göre için rahat bir şekilde vicdan muhasebeni yaparsın sonrasında hakkında hayırlısı