HurremSultan belladonna şşş arada hepimiz ödülü hakedeizzz arada yemekten birşey olmaz ye kizzz sefan olsunn✨🤭🤍
belladonna HurremSultan şu yaşıma kadar ne bir diyet ne bir ara öğün ne bir detox yaptım çok özeniyorum ama yapanlara 😁 birde süslü süslü çekip story atanlar yok mu ahahah o enerjiyi sabah sabah nerden buluyorsunuz da kendinize sular hazırlıyorsunuz 😁
HurremSultan belladonna kizzz benim kendime hep sunum yapip yemem😁😁 ben hep ozenirim😁 yemek benim için ölmemek için yenilen birşey değil sadece bir zevk meselesi 🤭🤭🤭🤍
belladonna HurremSultan Yemek yemeyi, sunumlu tabaklar kahveler içmeyi bende çok seviyorum ama bunlar bana hazır olmalı ben yapmamalıyım 😁😁 kocamı nasıl seviyorsam yemek yemeyi de o kadar seviyorum djdjdjdjdj
ayipolmasinama HurremSultan ya gerçekten doğum günün için bu kadar özeniyor musun öncesinde. Ben çok mutlu olurum fısır fısır bişeyler döner, hediyeler, kutlamalar ama hiç böyle günler öncesinden iyi davranmam kendime 😂
Rouge HurremSultan aaa sayılı gün kalmıs ya simdiden dogum gününü kutluyorum iyiki dogmussun ve iyiki tanımısız 🥰🥳var mı plan
HurremSultan Rouge coook teşekkür ederim 🥰🌺 bende iyiki tanimisim sizii🤭✨💕valla bilmiyorum de eşim o gün çalışıyor öncesi sonrası ne olur bakalım gorucez😁