Rouge arimbalimpetegim bak bunu da yapabilirdim gerci baska zaman böyle denerim ben köfte ekmek hepsini kendim yaptım aslında evde bahsettigin tavuklarda vardı 🤤🤤
Rouge ayipolmasinama aaaaa bunu şimdi görmem gorsel olarak da cok iyiydi ya haftaya gene yapıp atsam gec mi kalırım akıma 🥲
belladonna HurremSultan sende bütün hünerlerini, marifetlerini sergiledin beni acıktırdın, vicdanımla baş başa bıraktın 😀😀
HurremSultan belladonna şşş arada hepimiz ödülü hakedeizzz arada yemekten birşey olmaz ye kizzz sefan olsunn✨🤭🤍
belladonna HurremSultan şu yaşıma kadar ne bir diyet ne bir ara öğün ne bir detox yaptım çok özeniyorum ama yapanlara 😁 birde süslü süslü çekip story atanlar yok mu ahahah o enerjiyi sabah sabah nerden buluyorsunuz da kendinize sular hazırlıyorsunuz 😁
HurremSultan belladonna kizzz benim kendime hep sunum yapip yemem😁😁 ben hep ozenirim😁 yemek benim için ölmemek için yenilen birşey değil sadece bir zevk meselesi 🤭🤭🤭🤍
belladonna HurremSultan Yemek yemeyi, sunumlu tabaklar kahveler içmeyi bende çok seviyorum ama bunlar bana hazır olmalı ben yapmamalıyım 😁😁 kocamı nasıl seviyorsam yemek yemeyi de o kadar seviyorum djdjdjdjdj