Yia benim bi sorum var..Surtundugumuz zaman kenara bosaliyor.Yani hissetdiginde gerin cekilib kenarda bosaliyor.Ve onda sonra ikimizre tuvalete gidib yikiyoruz iyice yani yine de hamile kalma sansi var mi????
Artik uyuyamiyorum
angell canım sürtünüyor sperm gelmeden önceki gelen zevk suyunda çok güçlü spermler olabiliyor içinde ve fazla sayıda. Tutunabilen spermler de tutunuyor tamamen şans işi bu. Bakire olman, içine girmemiş olmamasının bir önemi yok bu durumda. Sperm tutunup 6-10 gün arasında döllenmeyi başarırsa hamile kalıyorsun. Yani biz burda kalırsın veya kalmazsın dememize bağlı değil bu. Test yaptır bu kadar kafana takıyorsan
Nbb bebiş sen hap içmeyi unutmamış mıydın
Nbb ay canım yazdığın iyi oldu ben bu 3 gün sevgilimde kaldım malum birçok kez de ilişkiye girdik🙈 hep dışarı boşaldı ama bir kez de vajinamın üstüne boşaldı bir şey olur mu acaba ya ertesi gün hapıda çok fazla içtim içmekte pek istemiyorum😢
Lalderiin bu arada özlediiim seniii bende çok sık girmiyorum foruma, birşey olmaz kuzum ya bendede gecen gün aynısı oldu dün adet oldum kendimi bununla avutuyorum. Tabi biz aşırı dikkat ediyoruz başımızdan gecenden sonra ama işte bazen içime boşalmasada vajinamın üstüne boşalıyor. Ben de sürekli hap içmek istemiyorum :( artık ilişki sonrası anında kalkıp duşa gitmeye başladım eskiden uzanıyordum öyle ama şimdi hemen yıkıyorum birşey olmasın diye .. umarım sıkıntılı bi durum yoktur kuzum hap içme sende sağlımıza zarar veriyoruz ya ..
Nbb evet ya hemen yıkayamadım ama sonrasında yıkadım yine de insan korkuyor benim de 12-13 gün var uygulama ovülasyon dönemi diye gösteriyor😇 ben de seni özledim kuzumm
Tokyo hahahahhahahahahahaua harbi he 🤣🤣🤣🤣
Tokyo içimden geçen yorum 😂 yok o zina değil deme öyle ablası