kanalize Sokaklambasi evet biliyorum ama kimse göz göre göre üst üste yalan söylemeyecek gerçeklerin gün yüzüne çıkmak gibi bir huyu vardır 🤐🤐🤐
HurremSultan Rouge vay beee seni bir goremiycem he ardlemmm🤭🤭🤭 belki ilerde bebek olursa Mom kısmına atarsın🤭🤭 orda öyle tatlis anlar oluyor ki dayanamıyorum atıyorum bazen🙈🙈🥰
superisi_ Zamansiz_ bende gurbetteyim ya ama sosyal bi insanım çocuktan sonra biraz zor oldu sadece benim icin
superisi_ Zamansiz_ Sosyal bi inananım ya zor olmadı benim için gurbetlik. Ama yanlızlıgıda severim. Uzun süre yanlız kalsamda aa yanlız kaldım diye üzülmem. Kendime çok güzel aktiviteler bulurdum. Tabi çoçuktan önce 😁
Zamansiz_ superisi_ ya benim dil dahi degisti tanidigim kimse olmadi turkiyedede cok arkadaslarim yoktu annemden öturu ee buraya geldi yeni bi ulke alisma derken sonra oglan oldu simdide 6 aylik olmak uzere kizim war simdide sosyallesecek zamanim yok gibi bsy inanirmisin tum gunun saatleri yetmio bana oglan okula gidio kiz su ara aksi ee kar soguk🥲
ayipolmasinama Yurtdışında olanları çok merak ediyorum, nerdesiniz, neden orda olmak zorunda kaldınız, vatanımı çok seviyorum, Avrupa’yı da merak ediyorum gezip görmek istiyorum @MedavikPastam @superisi_ @Zamansiz_
superisi_ ayipolmasinama kız ben yurt dısında degilim 😁 bi posta acıklamıstım görev icabı bi şehirdeyim uzak olunca kendimi gurbette gibi hissediyorum dedim ondan öyle yazdım yine
Zamansiz_ ayipolmasinama evlendim geldim ben zor cok zor nerden tutsam elimde kaliyor 2017 de geldim memleket gibisi yok🌺💕
MedavikPastam ayipolmasinama Benim eşim burda çalışıyor türkiyeye gelip gitmesi zor oluyordu o yuzden ben taşındım buraya😀
ayipolmasinama superisi_ Allah seni 😂 bende gurbetteyim o zaman 😅 kendi memleketimde değilim. Gurbete alıştım burda çok güzel arkadaşlarım var, eşimin çevresi onun arkadaşlarının eşi, arada bi eltilik gibi oluyoruz 5-6 kız ama hallediyoruz sonra 😂😂
ayipolmasinama superisi_ kesinlikle bir yeri güzelleştiren insanın sosyal ortamı, evet evde de vakit geçirmeyi çok seviyoruz ama insan sosyal ortamda olsun istiyor