MedavikPastam aaa çok şaşırdım hiç Rusya tahmin etmezdim 😂
Forumdan biri için isim söylemeden itiraf yap😜
Cicekliperde iste bende o yok kendimi nasil sevebilirim diye post acicaktim bu konuya deyinmen iyi oldu🥲
ayipolmasinama ayip oluo ama 😂😂 ayy nick cok guzel seninnnn💃🏻💃🏻💃🏻
ayipolmasinama niye ki😂 Rusyada şuan buz devri yaşıyoruz. Hani çizgi filmlerde oluyordu ya noel babanın bıyığı kirpiği donuyordu. Şuan dışarda herkesin kirpikleri, kaşları donmuş halde. Herkes yürüyen kardan adam şuan o derece soğuk😂🥶
Cicekliperde onu diyorum işte o hatayı başında yaptı. Kaldı burda hepimiz kadınız biri ay suram böyle diyince hemen olurmu çok normal diye gaz veriyoruz yaa🙈🙈🥰 Farklı bir düşünceye girmiş işte halbuki güzel bir yer burası böyle şeyleri de olmasa 🥲🌺
HurremSultan yani . Niye böyle bir düşünceye girdi anlayamadım. Yaşı küçüktü herhalde. Boş verin canınızı sıkmayın
etoile ben de öyle diyorum 😂😂 giyinmeyi bildikten sonra çok göze batmıyor zaten. Benim gözüme hiç batmıyor 🤣🤣
Zamansiz_ ahahahah saol canım, yazdığım şeylere kimse ayıp utanmaz terbiyesiz demesin diye özellikle seçtim bu nicki 😂😂 eee baştan söyledim ayıp olmasın ama diye asdfjjkf
Cicekliperde aman geçti gitti artık yaocak birsey yok inşallah birdaha geldiğinde hiç böyle şeyler yapmaz🥲
HurremSultan zaman gerek. Biraz olgunlaşması gerek. Büyütülexek bir şey değil. Ama umarım yapmaz
superisi_ en alta inip konuyu öğrenmek için yorum yapıyorum😂
Sesli harflerden nefret eden birisi hayatıni sessiz harflerle devam ettiriyor
busenihicalakadaretmez ben buldum deli hatun milleti er meydanına güreşe davet eden 😂😅
llanjalee
Guzumm yapman etmen 😂çıkar bir de burada karşısınıza
BlackMambaa_ ay çıksın sanki adres mi verecez gelsin diye 😂
llanjalee
Ewt cNm bNm o BiSe mi oLDu .s.s
busenihicalakadaretmez yk bsy slm nbr dcktm:D