etoile superisi_ daha gelmeyen biri ordanda çıkarım yapabilirsin. %80 yorum yaoacak demis hadi bulması zor değil 😂😂😂
etoile Rouge ayyyy takılma ya cidden. İnsanlar yakınlarından darbe görüyor. Bı şok oluyor ama geçiyor. Hiç konusunu açmaya değmez bence
Rouge etoile yaralarımı sarmıstım aslında😂😂yok ya insanın aklına gelince üzülüyor ama sorun yok yani canı sagolsun ne diyelim
etoile superisi_ kız bakım falan oralarda. Hatta biri açmıştı öneri istemişti @Rouge etiketlemisti. Zaten bakım diyince kıyafet saç diyince @Rouge etiketleniyir 😂😂😂😂
belladonna Rouge seni o kadar iyi anlıyorum ki tam bir Aslan özelliği bende birine kırılsam, alınsam bir gülmesi yeter ama herkes bunu yapmıyor. İşte böyle böyle biraz daha açılıyor insanın gözleri
superisi_ belladonna birine kırılsam asla gülmesi yetmez. Niyetinin kötü olduğunu hissedersen kuş tutsa bana yaranamaz. Bence gülmesi size yetmesin. Sizi kıran bidaha kırar..
Rouge etoile aaa bilmiyorum öyle bisey yapmıs mıydı ama oladabilir yinede isim vermeyin söylersen de superisine özelden söyle o değilse ayıp ederiz sucsuz birine😂
Rouge etoile herhangi bir postta söyledigimi hatırlamıyorum sanmıyorum onunla ilgili bisey dediğimi yada herkesn içinde konustıgumuzu bu konu hakkında ama biliyor olabilirsin kişilerden anlarsın 😂