• Muhabbet
  • Forumdan biri için isim söylemeden itiraf yap😜

Rouge seni o kadar iyi anlıyorum ki tam bir Aslan özelliği bende birine kırılsam, alınsam bir gülmesi yeter ama herkes bunu yapmıyor. İşte böyle böyle biraz daha açılıyor insanın gözleri

superisi_ kız bakım falan oralarda. Hatta biri açmıştı öneri istemişti @Rouge etiketlemisti. Zaten bakım diyince kıyafet saç diyince @Rouge etiketleniyir 😂😂😂😂

belladonna birine kırılsam asla gülmesi yetmez. Niyetinin kötü olduğunu hissedersen kuş tutsa bana yaranamaz. Bence gülmesi size yetmesin. Sizi kıran bidaha kırar..

superisi_ daha gelmeyen biri ordanda çıkarım yapabilirsin. %80 yorum yaoacak demis hadi bulması zor değil 😂😂😂

etoile herhangi bir postta söyledigimi hatırlamıyorum sanmıyorum onunla ilgili bisey dediğimi yada herkesn içinde konustıgumuzu bu konu hakkında ama biliyor olabilirsin kişilerden anlarsın 😂

etoile yaralarımı sarmıstım aslında😂😂yok ya insanın aklına gelince üzülüyor ama sorun yok yani canı sagolsun ne diyelim

Rouge biri bana desin 😁😁 ben bugün çatladım yaa

Rouge heyooo dedi ya cilt bakım postundan biliyorum o kişiyi diye ondan bulamadım😁

etoile aaa bilmiyorum öyle bisey yapmıs mıydı ama oladabilir yinede isim vermeyin söylersen de superisine özelden söyle o değilse ayıp ederiz sucsuz birine😂

Rouge yok canım cilt postunda senden yardım istemişti. Öneri falan