Forumdan biri için isim söylemeden itiraf yap😜
etoile tamam da burda birsuru kişi var yakın olup konuştuğumuz. Şimdi benim hepsine güvenim gitti sahsen
HurremSultan hahahah aynı bokun laciverti ne kız 😁😁 ay hiç güleceğim yoktu gerilmiştim 😁
superisi_ dur kanka zaten sinirliyim😂
bukii27 ❤️❤️
HurremSultan tamam sen devam et sonra güleriz 😁
HurremSultan zaten olan olmuş bundan sonra dikkat et canım 🥰
Şahsen bu saatten sonra kimseye foto felan atmam kaç senelik insanlar bile burda kimin ne olduğunu bilemiyor ben biraz köşeme çekilicm biz şakasını yapıyoruz ama bu işin sonu kötü yerlere de gidebilir gerçekten çok kötü sonuçlar olabilir hiç gerek yok o yüzden
Sokaklambasi Gerçekten böyle bir kişi var mı ya. Bu çok ciddi bir durum
etoile Tam olarak soyledigim gibi. Bana güvenen birini zor durumda birakmak istemiyorum. Biraz da beni anlamaya calisin yukarda sevmiyorum vs tarzi bahsettiginiz insanlarin bile ismini aciklamak ne kadar zor. Bu kadar ciddi bi mesele hakkinda bunu da bana bu soylemisti diye birine sorumluluk yüklemek istemiyorum. Bana yakismaz.
etoile yani dikkat etmelik birşey yokki resmimi buraya atsa da benim için sıkıntı yok. Benim sıkıntım yüzümüze gülüp arkamızdan konuşulması. Ve hala.kosumaya devam.edicek belkide onun yüzünden öyle olmayanlarla aramıza mesefa giricek buz gibiyim suadan
HurremSultan sinirlerim acayip bozuldu ya ben kimseye daha öyle açık açık bişey anlatmadım ama gerçekten hiç güzel bişey değil
@Sokaklambasi Ne olursa olsun insanlar burda birbirine güveniyor sohbet edip dertleşiyorlar. Merak edip birbirlerini soruyorlar. En azından kim olduğunu söylenmeli bence. O utansın biz değil veya söyleyen kişi değil. Bu şekilde kimsenin birbirine güveni kalmıcak aradaki tüm samimiyet gidicek. Sadece fotoğraf değil belki verdiğimiz cevaplarada aynısını yapıyor nerden bilicez.