Sokaklambasi kız işde onu nasıl çözücz belki hiç tahmin etmediğimiz biri 😂
Forumdan biri için isim söylemeden itiraf yap😜
belladonna forma kızıyordum neden fotoğraf yükleyemiyorum diye meğer Allah’ın bir işaretiymiş bu bana 😁 ben isteyene kesin gönderirdim ayyy rezillik 🙈
Sokaklambasi ayy çok şükür kimseye atmadım adı üstünde anonimiz anonim kalalım ya 😂peki sen nerden biliyorsun bunu senin normalde de tanıdığın biri mi?
belladonna kız ben gönderdim 😂😂
bukii27 ki kesin öyle bence
bukii27 benden de bir arkadaş istemişti ama ben gönderemiyorum 😁
Sokaklambasi foto atmak de değil benim için mesela totomuzu çekip atmiyoruz sonucta. Konu güvenip konuşup arkandan konusulmasi
belladonna vallahi ben attım bana atan insanlara da asla yamuk yapmam yaparsam da benim instgramım açık bulun beni ben sevmem yanlış yapan insanı kimse sevmez ama ben kinciyim baya uğraşır rezil ederim
- Düzenlendi
belladonna Allahın sevgili kulu sinirlerim bozuldu gidip bir sigara içem 😂🤦🏻♀️😏
bukii27 ya tabiki değil. Buranın da samimiyeti azaldı gözümde şuanda
HurremSultan evet şuanda herkeste bu var belki en yakın gördüğümüz yapıyor nerden bilelim. Kafaları aşırı karıştırdı
LAVINIA__ bence kim olduğu çıksın yoksa çıkana kadar hergun bu muhabbet dönücek burda
bukii27 öyle bir şey başıma gelse benimde içimden başka birisi çıkar herhalde düşüncesi bile iğrenç. Güvenin kırılması, kandırılmışlık hissi 🤯
belladonna şuanda öyleyim
HurremSultan kimse çıkıp benim demez ya keşke o kadar yürekli olsalar.
bukii27 Koş canım ciğerlerinde biraz bayram etsin 😁
LAVINIA__ o zaman bilen yazicak. Böyle insanların üzerine iftira gibi bir yük bindi.