bitterdelisi24 etoile ay ben miydim 🙏🙈🥹 onur duydum gerçekten canım benim.. sende sivridillisinn dobrassın tam benim kalemimsinnn
ayipolmasinama etoile ya aşkım genel hatırlıyorum tabi öyle yorumlarda sürekli gördüğüm isimleri, salak gibi inkar edemem yani asjffjsjhs 😂
Sokaklambasi belladonna İyi geceler canım ❤️ Cok guzeldi bidaha olmasindnkdkdkdkd ben de gidiyorum butun islerim kaldı sizin yuzunuzden🤣
belladonna Sokaklambasi Kız ortalığa bombayı bir bıraktın olanlar oldu 😁 gece gece herkes bir beyin fırtınası yaptı ahhaahah
HurremSultan ayipolmasinama valla ben unutuyorum ya utanmasam defter kalem elime alıp yazicam dkdkd bunun postuna cevap verme diye dkdks
etoile bitterdelisi24 kız kaç kişi o kişinin sen olduğunu tahmin etmiş yazmış bana bı sen farketmemissin 😂😂😂
ayipolmasinama HurremSultan bi ben görmemişim zaten asdgjdjsk hepiniz birbirinizle kanka olmuşsunuz ben hersey ortada dönüyor hep birlikte eğleniyoruz sanıyordum ahahahaha 😅
HurremSultan ayipolmasinama dkdkdk ortaya da attım da googlede kalıyor diye kaldirdim😂😂🧡 o kadar ortaya dokmeye gerek yokmuş dkd
bitterdelisi24 ayipolmasinama ben görmem gerekenleri gördüm ama merak ettiklerimde çok var :))) @Cicekliperde @MedavikPastam @aykirikadin @Medusa @Rouge sizi görenler varmı :)
belladonna ayipolmasinama bende görmedim canım birde yalvardım o kadar @HurremSultan ne olur bende o şanslı kişilerden olmak istiyorum diye ama beni ti’ye almadı…
Medusa Sokaklambasi Yalnız söylemeseniz bile hala forumu kullanıyorsa o kişi, zaten anlayacak bu yazdığınızdan da bunu. Kendinden bahsedildiğini bilecek sonuçta ve bunu kimin ortaya çıkardığı hakkında da tahmin yürütebilir basit şekilde
Sokaklambasi Medusa Balım cok spesifik bisey soylemedim birsuru ihtimal dahilinde herkes yapmis olabilir verdigim bilgilere gore. Yoksa ben de soylemezdim zaten. Sen diyebilirsin bana🌸
Medusa bitterdelisi24 Kız ben kimseyi görmedim kimse de beni görmedi jdjdjdj Kimseye güven kalmamış zaten ayol neler dönmüş haberimiz yok kfkfkkf
Rouge bitterdelisi24 beni görenler var buralar güvenliyken atıyorduk anlastıgımız kişilere olaylar olunca kestim