bitterdelisi24 Medusa bence insanın konuşmasından anlarsın bende o kadar kişiye attm bana da attılar hiç böyle birsey yaşamadım alt tarafı fotoğraf ne olabilir ::
Medusa Sokaklambasi Tamam💜 Ne bileyim herkes yapmıyorsa bunu kendi olduğunu az çok tahmin edebilir herhalde ya
HurremSultan sirinhatun-18 dkdkdk hepsini okuyamadım inşallah arkamdan kötü şeyler demişlerdir😂😂😂 senin dediğine okeyim 😁😁 kocamın karisiyim😂😂😂
ayipolmasinama belladonna ya yemin ediyorum böyle bi merakım yoktu free takılıyordum burda şimdi hepinizi merak ediyorum asfjffk @HurremSultan kanka peki şey sana foto attılar diyelim bi bakıyorsun tanıdııkkkkk o zaman ne yaparsın 😂
bitterdelisi24 etoile hahah :))) bende okudum kim acaba dedim bide trip atıyorum 😀🥰🥰 sende seviyorsun ama belli etmıyorsun aaaa. 😞😞😀😀😀
sirinhatun-18 bitterdelisi24 bi biz göremedik güzel yüzünü görelim de cennete düşelim yavrum djsjsbsı 😂
bitterdelisi24 Rouge yani size neden öyle birsey yaptı anlamadım arada girip bakıyor mu acaba :) tabi ozaman olaylar da eğlenceliydi :))) wp dan çok buraya giriyordum :)
Rouge bitterdelisi24 bence bakıyor hatta aramızda bile olabilir nefret ediyor musun dersen yok yalan söyleyemicem 🥲
Bsrkaya Rouge kiizzz kim o ajan gibiii seniii stoklamis resmen kızzzz 🤭🫣 burayı bu kadar ciddiye alıyorlar mı yaaa 😂
buzdankalpler superisi_ bi postunu hatırlıyorum tam da ihtiyacın olduğu şekilde destek verilmişti bence yanlış da hatırlamıyorum inşallah doğru hatırlıyorumdur 😂
sirinhatun-18 HurremSultan küm üzüyor seni söyle dersini vereyim dhdjsjsjsbdhs atıyorsun kız kim atmadın diyor Aaa onu diyen kişi nazlı biridir sjdn😂şuan sana atsam sende bana atarsın bilireemm ben seni
belladonna HurremSultan Kız ben atamıyorum ya profilime fotoğraf bile koyamıyorum. Uygulama da bana güvenmiyor herhalde e😁