HurremSultan sirinhatun-18 attım zaten dkdkdk bacım at diyorlar önce sem at diyorum yok diyorlar eeee ben niye atayım 😂😂😂
sirinhatun-18 HurremSultan sende haklısın güvence olmadan neyi atıyorsun belki erkek nerden bileceksin ki koz ağızıyla konuşan erkek çok var bilemezsin herkes gizli burda
HurremSultan Bsrkaya dkdkd @sirinhatun-18 demisss biri var hep kocam da Kocam diyor diye dkdkdk dedim okey bu lafa kabulm inşallah kötü birşey yoktur 😂😂😂
belladonna HurremSultan Kız ben atamıyorum ya profilime fotoğraf bile koyamıyorum. Uygulama da bana güvenmiyor herhalde e😁
HurremSultan belladonna e ben nasıl atım dkdkkd önce sen sonra ben bak @Etipetito hala atmadı bana kesin akrabam hiç guvenmiyorum ona dkdkd benden burda duyup duyup sulaleye yayıyor kesin😂😂😂😂😂
belladonna HurremSultan Senin buralarda sözün geçiyor Hürrem. Naime hanıma yaz benim hesabımı düzeltsin 😁 bende profil yapmak istiyorum buraları galeriye çevirmek istiyorum ahahahab
Etipetito HurremSultan Günahımı alıyon bak 😂😂kız ben seni tanımıyorum nasıl akrabam.olcan daha kac kere söylicem 😆 Akrabam.olsan bile öyle bişey yapmam o kadar karektersiz biri değilim 😅
sirinhatun-18 HurremSultan ee yani doğal olarak öyle olmak gerekir bana atarken de aynı şeyi demiştin önce sen diye güvenceye almak gerekiyor çünkü önce ben attım ardından sen
HurremSultan sirinhatun-18 attım ama sonuçta dkdk sadece önce atın yani bende sizi bir goremm😁😁 sonra atıyorum yani öyle çok tanınacak biri değilim dkdk
bitterdelisi24 Medusa yaaaa 🥹🥹🥹 bende o takıntı var ya konuştuğum kişi nasıl merak ediyorum:) gözümde canlandrıyorm :) Seni de kızıl:)))) saçlı beyaz tenli zayıf biri olarak düşünüyorum
sirinhatun-18 HurremSultan öyle demeggg benim oturduğum yerde adın eksik olmuyor ünlüsün sen ya dcnıxndsjd
sirinhatun-18 HurremSultan hadi ben gidirem evimi b@k götürüyor temizlemem lazım daha kaynanama gidiicem 😂