HurremSultan sirinhatun-18 attım zaten dkdkdk bacım at diyorlar önce sem at diyorum yok diyorlar eeee ben niye atayım 😂😂😂
sirinhatun-18 HurremSultan sende haklısın güvence olmadan neyi atıyorsun belki erkek nerden bileceksin ki koz ağızıyla konuşan erkek çok var bilemezsin herkes gizli burda
HurremSultan Bsrkaya dkdkd @sirinhatun-18 demisss biri var hep kocam da Kocam diyor diye dkdkdk dedim okey bu lafa kabulm inşallah kötü birşey yoktur 😂😂😂
belladonna HurremSultan Kız ben atamıyorum ya profilime fotoğraf bile koyamıyorum. Uygulama da bana güvenmiyor herhalde e😁
HurremSultan belladonna e ben nasıl atım dkdkkd önce sen sonra ben bak @Etipetito hala atmadı bana kesin akrabam hiç guvenmiyorum ona dkdkd benden burda duyup duyup sulaleye yayıyor kesin😂😂😂😂😂
belladonna HurremSultan Senin buralarda sözün geçiyor Hürrem. Naime hanıma yaz benim hesabımı düzeltsin 😁 bende profil yapmak istiyorum buraları galeriye çevirmek istiyorum ahahahab
Etipetito HurremSultan Günahımı alıyon bak 😂😂kız ben seni tanımıyorum nasıl akrabam.olcan daha kac kere söylicem 😆 Akrabam.olsan bile öyle bişey yapmam o kadar karektersiz biri değilim 😅
sirinhatun-18 HurremSultan ee yani doğal olarak öyle olmak gerekir bana atarken de aynı şeyi demiştin önce sen diye güvenceye almak gerekiyor çünkü önce ben attım ardından sen
HurremSultan sirinhatun-18 attım ama sonuçta dkdk sadece önce atın yani bende sizi bir goremm😁😁 sonra atıyorum yani öyle çok tanınacak biri değilim dkdk
bitterdelisi24 Medusa yaaaa 🥹🥹🥹 bende o takıntı var ya konuştuğum kişi nasıl merak ediyorum:) gözümde canlandrıyorm :) Seni de kızıl:)))) saçlı beyaz tenli zayıf biri olarak düşünüyorum
sirinhatun-18 HurremSultan öyle demeggg benim oturduğum yerde adın eksik olmuyor ünlüsün sen ya dcnıxndsjd
sirinhatun-18 HurremSultan hadi ben gidirem evimi b@k götürüyor temizlemem lazım daha kaynanama gidiicem 😂
Sokaklambasi etoile Hak veriyorum aslinda ben de ilk duydugumda cok sinirlenmistim. Ama yapicak bisey yok dikkat edicez zaten akilli kadinlariz hepimiz uyanmak icin birinin bizi hafif durtmesi yeter😂
Sokaklambasi belladonna gehsjsks sabah 6 da uyudum ve bugun izin gunumdu 3 saatlik uykuya gezicem simdi yaktiniz beni 🤣
belladonna Sokaklambasi tatil günün şenlendi 😁 sen yine tatildesin ben işteyim ve nasıl uyuduğumu bilemedim ahaha
Medusa bitterdelisi24 Saçım tam kızıl değil bakır rengiydi ama doğala dönmeye çalışıyorum artık. İnşallah gidecek kurtulucam bi gün ve bi daha boyatmıcamdjdjjdkd zayıf sayılırım doğumdan kaşan göbüşüm var biraz o kadar jdjdjdj