melebek Sokaklambasi Sana kaliteli demiştim, senin bana yakıştırdığına bak………………… noktalar, anlayana arabesk!!!!
TombulHatun Rouge aşkm ben ıssız adaya seni alorsam 300 kilo olurum diyet arkadaşlarımı yazdm onlar benle kokonat kemirir 😂😂😂😂😂
Rouge TombulHatun bende kokonat yicem ya 😂şöyle mangal yaparız hatta biraz balık da tutarsak ööffff al sana menü
sekerlikiz superisi_ @HurremSultan @MedavikPastam TombulHatun bide sen @superisi_ sohbetiniz güzel çok güldürüyosunuz 🥰
Rouge etoile belki o hesap onundur kim bilir çünkü bahsettigim kişi de cok kıskanc olduğundan yakınırdı hep süpheleniyorum zaten
Rouge superisi_ ama öyle ayıp olur ya mesela ortam içinde cevap hakkı var verebilir ama gizliden arkasından konusursam uyuyamam cidden birde şüpheleniyorum ben takipteyim
Rouge HurremSultan aayy siz ikiniz baygınlık gecirirtirsiniz bana denize atarım sizi en sonunda kocam kocam aa 😂😂kız kıza tatil de yapılmıyor sizle ıssız adada😂
HurremSultan Rouge ben yapamam ben kocamla bir bütünümmm🙈🙈 şimdi sizle denize girsem aklım hep onda olucak şimdi burd olsa onunla girerdim falan dkdkdkd ama varyaaa keşke zengin olsam ada kiralardim tek başımıza ohhhh özgürce girerdikkk