HurremSultan Rouge heee öyle olur bak dkdkdk sen sanki kocana laf dedirtiyor musun da bana laf ediyorsun kız😂😂😂
Rouge TombulHatun bende kokonat yicem ya 😂şöyle mangal yaparız hatta biraz balık da tutarsak ööffff al sana menü
TombulHatun Rouge of hep birlikte gidelim ya otlardan salata yaparız belki mantar da toplarız kessince içi mavi olmayanlardan. 😂😂😂
Rouge superisi_ ama öyle ayıp olur ya mesela ortam içinde cevap hakkı var verebilir ama gizliden arkasından konusursam uyuyamam cidden birde şüpheleniyorum ben takipteyim
HurremSultan Rouge ben yapamam ben kocamla bir bütünümmm🙈🙈 şimdi sizle denize girsem aklım hep onda olucak şimdi burd olsa onunla girerdim falan dkdkdkd ama varyaaa keşke zengin olsam ada kiralardim tek başımıza ohhhh özgürce girerdikkk
Rouge HurremSultan yemin ederim adamızı da kirlettin aaaa suya da giresim gelmiyor artık gozumun onune getiriyorsun ya öfff gelme ya 😂😂
etoile HurremSultan Hürrem bir şey diyecektim canım susma hakkımı kullanıyorum. Bugün 22 oldun ins dolu dolu 22 olursun 🥰
Rouge HurremSultan benim kocam hak etmiyor ki o yüzden bahsetmiyorum ve katmıyorum katsam yorum hakkınız olur 😂seninkine de laf ettigim yok ben sana diyorum
Rouge Afrodit sorma🥲her konudan bir sey cıkıyor illaki yani😂aramızda muhabir var acık alan tam haberlik 😂
Elisam2022 @TombulHatun mantıklı hareket etmek için shdj @sirinhatun-18 eğlenceli olduğu için shdj @HurremSultan ortalığı alevlendirmesi için 😀