Rouge Afrodit sorma🥲her konudan bir sey cıkıyor illaki yani😂aramızda muhabir var acık alan tam haberlik 😂
TombulHatun Rouge of hep birlikte gidelim ya otlardan salata yaparız belki mantar da toplarız kessince içi mavi olmayanlardan. 😂😂😂
Rouge TombulHatun ay mantar cok iyi 🤤🤤ama sogan yok yag yok napayım ben öyle mantarı ya öf bende gelmiyorum 😂
Sokaklambasi etoile iste sorun o zaman bilmedigm muhabirlerden jdkdkd isin yoksa her haber izlemede acaba bizim kiz bu mu diye kur
etoile TombulHatun hem sekste iyi hem iş yeri de mutlu hem eşiyle uyumlu çekemem bu kadar güzel şeyi 😁😁
TombulHatun etoile orda maharetlerimi göstermem size 😂😂😂😂 bunlara + kaynanamla da aram çok iyi 😂😂 maşallah de bak 😂
TombulHatun Rouge ağaçtan üzüm bulur şarap da yaparız 😂😂 mango filan da vardır bak meyve salatası senin için tüm şartları zorlarım 😂
melebek Sokaklambasi Ahahhahahhahahhahahhahah ünlü sandınız fos çıktım… neyse işe başladığımda “şunu izleyin” derim 😎🤪
Sokaklambasi Rouge dusununce bi pismanlik hissi geldi kdkdkd ben de sana guzel bi hya ve c vit serum sorucaktim cunku dndndmdmmdm