yade en iyisi dans videoları açıp evde sandalyede biraz çalış aynılarını yapmak için
Kucak dansı🤭
buzdankalpler sanki tek carede o gibi .teşekkürler🌸
Nirdesinizzz
Nerde bu kullanıcılaaar
Sabah sabah bu enerjiyi nerden buluyorsunuz bravo, benim bebe ağlarında kucağıma alamıyorum elim kolum kalkmıyor 😂😂
ayipolmasinama bu ben
ayipolmasinama hahahah 😁
yade bacım bunu niye kidste açtın orası 5 senelik kocasının şeyini ışıkta göremeyn yorgan altında kıllı şeyleri ile 30 saniyelik sex yapan kadınlarla dolu. Yorumları okudum seni çiğnemişler resmen😬
MedavikPastam hahaha kiz yorumun nokta atisi filan mi acaba 😂😂🙋🏻♀️
MedavikPastam Allah seni 🤭😂😂
Hem eşim çok sever demişsiniz hem taktik istemişsiniz pek anlayamadım 🤭 bilmiyorsanız taktik istersiniz okey de o zmn eşiniz nasıl seviyo onu anlamadım 🤦
MedavikPastam yargı reissin biliyorsun demi 😁😁 tespitler süper altına imza atmalık😁
MedavikPastam bende okudum çok tuhaf insanlar var bende 2 yıllık evliyim en başlarda çok utangaçlım burda okudukça değişmeye karar verdim son bir aydır eşimle cinsellikle ilgili her şeyi yapıyoruz eşim o kadar değişmiş ki gerçekten cinsellik çok önemli konu bunu neden sana yazdım bilmiyorum ama peride en çok senin yorumlarını görüyorum o yüzden yazdım ☺️
kanalize Ama öyle bebişim😂
Nur_3480 Evet burada çok şey öğreniyoruz🤭 Sevindim senin adına umarım hep ateşli olur cinsel hayatınız🙏🏻🥰
MedavikPastam ya gidip.bakiyim dedim yamyamlar resmen ya sex yapmak suçmuş günahmış gibi abooo🤭bu halleri sanki kendileri sadece çocuk yapmak için beraber oluyorlarmış gibi düşündürdü… bu arda tespit efsoo dkdkfkj