kizatasozu bi tane dezavantajı var oda sabahtan akşama kadar onlarla uğraşıyorum koş koş koş😂
Yemek ve uyku zamanlarının çatışmasıda zor geçiyor kızım uslu yatagında yatıyor kendisi uyuyor bebegimin onu aksatıyorum ama elden bişey gelmiyor içim acıyor onun için annesinden bi nevi mahrum bırakıyorum
Avantajı da her anlamda avantajlı birlikte büyüyorlar oyun arkadaşları oluyorlar hemde büyük bir aile yolunda ilerliyoruz
2024 HEDEFLERİNİZ 🎯
belladonna bizim köyler iyi ya bizden iyiler hatta ahahahhha
HurremSultan
Sen Hürrem Sultansın o yüzden 😜
Eskobar hahahah
Eskobar of zor yaa benim gözüm kesmiyooo
belladonna e tabi ayipsin benim beğendiğim köyler kötü olur mu tatliiiiimmmmm🤭🌸🤍
HurremSultan
Düşünemedim Hürrem ahahah
belladonna seviyorum seni bellammm♥️
belladonna tek hedefim kocamın istifa etmesiydi etti. 2024 çok güzel geçti. Kayınvalidemin ölmesi dışında hiç bir olumsuzluk olmadı. 2025 için hedefim görmediğim bir kaç ülke kaldı onları görmek.
kizatasozu ay ben çok geç kaldım posta ,hiçbiri olmadı maalesef 2025 için geçerli tek şey sinir hastası olmamak🙄
Ask_hosmus 2 sene sınıfta kaldım bu son şansın bak
kizatasozu umarım beceririm😂
kizatasozu Ahaha ben bu soruya biraz bayaa geç cevap veriyorum çünkü bayaa yoktum buralarda evett ikinciyi doğurdum hemde 16 aylık şuan 🥹🫠
belladonna 2023 de dilediğim şeylerin 2025 de olması peki 🙈 😅
kizatasozu
Rötarlı da olsa olmuş, sonuca odaklan 😅
Hangileri oldu?
belladonna lazer aldım alma satma durumları oldu araba alicaktik ama başka biyer aldı eşim seneye artık yeni ev istemiştim o olmadı dua edin bu evden kurtiliyim yeni güzel bı eve tasinalim çok aminn tabi kocamla çocuğumla (ayrıntı önemli) hahaha