kizatasozu bi tane dezavantajı var oda sabahtan akşama kadar onlarla uğraşıyorum koş koş koş😂
Yemek ve uyku zamanlarının çatışmasıda zor geçiyor kızım uslu yatagında yatıyor kendisi uyuyor bebegimin onu aksatıyorum ama elden bişey gelmiyor içim acıyor onun için annesinden bi nevi mahrum bırakıyorum
Avantajı da her anlamda avantajlı birlikte büyüyorlar oyun arkadaşları oluyorlar hemde büyük bir aile yolunda ilerliyoruz

belladonna tek hedefim kocamın istifa etmesiydi etti. 2024 çok güzel geçti. Kayınvalidemin ölmesi dışında hiç bir olumsuzluk olmadı. 2025 için hedefim görmediğim bir kaç ülke kaldı onları görmek.

23 gün sonra

kizatasozu ay ben çok geç kaldım posta ,hiçbiri olmadı maalesef 2025 için geçerli tek şey sinir hastası olmamak🙄

3 ay sonra

kizatasozu Ahaha ben bu soruya biraz bayaa geç cevap veriyorum çünkü bayaa yoktum buralarda evett ikinciyi doğurdum hemde 16 aylık şuan 🥹🫠

bir ay sonra

belladonna lazer aldım alma satma durumları oldu araba alicaktik ama başka biyer aldı eşim seneye artık yeni ev istemiştim o olmadı dua edin bu evden kurtiliyim yeni güzel bı eve tasinalim çok aminn tabi kocamla çocuğumla (ayrıntı önemli) hahaha