Arkadaşlar merhaba yeni kayıt olmuş gibi görünsem de üyelik yapmadan önce buradaydım.Happykids den öğrendim böyle bir siteyi.Bir sorunum var ve belki benimle aynı sorunu yaşayan vardır diyerek yazıyorum.Kızım var 1 yaşında ve doğumdan sonra bende cinsel istekte fazlasıyla azalma oldu.doğumdan önce kesinlikle böyle değildi.benim gibi olup çözebilen oldu mu acaba?

Deleted33 bence çoğu kadının yaşadığı doğal bir durum bu.Bende de olmuştu zamanla düzeldi

1eylul hadi yaaa hiç yasamadım bilmiyorum nasıl bir duygu jsjsjs

1eylul Yaaaa Çok teşekkür ederimm 🥹 Seninde öylee 🫶

@Bsrkaya maalesef düzelmedi eşimle de paylaştım bu durumu sağolsun yardımcı olmaya çalışıyor anlayışla da karşılıyor ama eskisi gibi olamıyorum

@1eylul cevabınız için teşekkür ederim herhangi birşey yaptınız mı nasıl düzeldi çok uğraşıyorum düzelmesi için

Deleted33 evet çaba gerektiren bir süreç bence.Giyimime kendime daha özen gösterdim eşimle de paylaştım o da çok yardımcı oldu o dönemlerde

@1eylul sağolsun benim eşimde yardımcı oluyor onuda kırmamak adına daha aktif olmaya çalışıyorum ama kendi içimde yapamıyorum