lidyaaa__ Kuzuletta Ay çocuklara kahvaltı hazırlıyordum basım dönüyo zannettim oturma odasına koştum baktım TV sallanıyo, iki bebeğim de hemen bana sarıldı 🥺 Ay çok korktum hiç beklemediğimiz yerden oldu yine deprem hayırlısı olsun hakkımızda
belladonna Kuzuletta hisseden bütün arkadaşlara geçmiş olsun. Rabbim daha kötüsünden korusun inşallah 🙏🏻
1eylul belladonna ben hissetmedim depremi ama çok enteresan bir şey oldu.Bebeğimin odasını temizliyordum sonra içim bi ürperdi Allah korusun deprem olursa bebeğim diğer odada yalnız dedim aradan beş dakika sonra eşim aradı deprem oldu hissettin mi dedi hepimizde korku olmış maalesef
belladonna 1eylul Şubat depremini fiziken yaşamasakta kalben, ruhen, psikolojik olarak bütün ülke yaşadık ve en ufak sarsıntı bile yetiyor artık çok kötü ve zor bir durum Rabbim korusun
TombulHatun Kuzuletta İstanbul şişliden hissetmedik biz hatta uygulamadan bildirim geldi bekledim olur diye ama hissetmedik, hissedenlere çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah
HurremSultan Kuzuletta benim yatagim gitti geldi bir süre sonra tekrar oldu bende kızım yerde yatıyor o salladı sandım🥺
Susunbebekuyuyo Kuzuletta valla bende bütün gece çocuklar uyutmadığı için yatakta uzanıyordum çayın demlenmesini beklerken psikolojik olarak sarsılıyorum zannettim yani hafif bi sallantı böyle aşağıdan gelen kalktım avizeler yerinde duruyor eşim balkonda sigara içiyordu deprem oldu dedim yok olmadı yorgunsun hayatım git yat dinlen dedi hayır ya henüz o kadar manyamadım dedim sonra bildirim geldi deprem oldu diye çok geçmiş bitmiş olsun herkese rabbim beterinden korusun
Copper Kuzuletta biz beylikdüzünde akraba ziyaretindeydik 12.kat çok kötü salıncak gibi sallandı. Benim çok paniğim var normalde bile koltuk sallansa avizenin taşlarına bakarım kıpırdadımı diye ufacık sarsıntıda sallanıyorlar. Çok korkuyorum şuan aklımdan cikmiyor. Ya tekken olursa ufacik bebekle ben panik halde naparım diye Allah korusun ya
Copper Kuzuletta aynen öyle ya. Normalde zaten insanı tedirgin eden bişey üstüne birde panik biri olunca o tedirginlik korku bin katına çıkıyor. Şuan bile oturdugum yerde sallanıyorum korkudan kafamdan atamiyorumki sakinleyim
Artemis_ Kuzuletta Hissedp hemen çocuğu aldım sallanma bitince indim aşağı bi süre arabada oturdum sakinleşince yine çıktım Allah beterinden korusun çok korktum hala sallanıyorum. Gerçek depremi yaşayan kayıpları olanlara Allah sabır versin çok zor
mer Kuzuletta ben Balıkesir’de oturuyorum depremin olduğu sırada uyuyordum eşim kepçe operatörlugu yapiyo kepçe bir güzel sallandi diyo🥴🥺