Kızlar eşimle birlikte olduğumuzda mesela vajinama dokunuyor falan sonra gidip elini yıkıyor. Bu kafama çok takılıyor. Mesela ben ona oral yapıyorum gidip ağzımı yıkamıyorm yani. Kendisi sabaha karşı işe gittiği için duşa o zaman girip işe gider yani hemen duş almaz. İllaki ellerini yıkıyor kısa süreli dokunmuş olsa bile. Benden tiksiniyor mu acaba. Duştan çıkıyorum mesela o an olsa bile gidip elini yıkıyor koku vs de yok soramıyorum da çekiniyorum

1eylul yok yani tabi yıkasın sonuçta ıslaklık geliyor falan ama böyle hemen kalkıp elini yıkaması bide o kadar uzun süre yıkıyor ki tuhafıma gitti 😅

sarikola kız ne alaka tabiki yikiycak bende yıkarım ağzımı da yıkarım yani öyle duracak değiliz. İğrenç bence ben bazen zorla yikatiyorum😂

HurremSultan ya yok mesela ben duşa giriyorum çocuk uyanmaz sa falan ama o sırada koşa koşa ağzımı yıkamıyorm 😅 anlatamadım ama mesela uzun uzun yıkıyor böyle dokunsa bile eli değse gidip yıkıyor o tuhaf geldi

belladonna ya ben yanlış anlattım da doğru yıkasın ama böyle ufak dokunsa bile hiç bir sey ellemeden 2 saat elini yıkıyor resmen banyodan çıkmıyo o derece 😂

sarikola 😁😁😁 aşkım titiz koca herkese denk gelmez böyle düşün

sarikola Kız yıkamasa daha kötü değil mi😂 Ben de yıkarım her türlü yani niye öyle durasın. Gider dişimi fırçalarım direkt bu iğrendiğim için değil ki. Bi de elini yıkamadan hayatına nasıl devam edecek ay😂

Medusa yok ondan bahsetmedim mesela eşim titiz bir insandır ben duş alırım komple ağzımı yüzümü yıkarım zaten ama o hafif dokunsa da koşa koşa gidiyor 2 saat yıkıyor bence Bi 4 5 kere sabunluyor o tuhafıma gitti 😂

sarikola Niye soramiyorsun ki sorr cekinmee ve bencede rahatsız oluyordur o yüzden yikiyordur

Bsrkaya ay bilmiyorum ya çekiniyorum soramıyorum yıkasın zaten de o kadar uzun yıkayınca tiksiniyor mu acaba diye düşündüm normalde mesela benden asla tiksinmez ama o durum olunca 4 5 kez elini yıkıyor heralde

sarikola O zaman sadece bu kpnuda değildir hep böyle titizdir. Kafaya takılacak şey değil bence ya tiksiniyor olsa hiç dokunmaz çünkü

sarikola Kocan o senin cekinecegin birşey yok bence sor için rahatlasın

sarikola yok ya takılma valla ben sabunla falan yıkarım ona biseyler yaptıysam 😂 oggh öyle gezemem dldkdkd

sarikola sen tuvaletten çıkınca nasıl elini yikiyorsan bu da öyle yani yıkaması normal benim eşimde yıkar veya islak mendille siler sen kendin dokununca bile yikamiyor musun ben yikiyorum veya siliyorum yani