belladonna @etoile TombulHatun Etipetito @Medusa @melebek @Bosaniyorum @ayipolmasinama Canım kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepinizin fikirlerinden yararlandım o kadar iyi oldu ki fikir vermeniz hepinizden Allah razı olsun. ♥️ Açlığında vermiş olduğu hislerle Fırında köfte-patates Pirinç pilavı Salata Çorba Börek 3 çeşit meze yapmıştım 2 kişilik misafir 4 kişi oldu ve hepsi bitti. Yarı hazır, yarı el emeği günü kurtardım 🤩
Medusa belladonna Ya ben de yararlandım kız akşam için fırında köfte patates yaptım hatta hahahshdj Ellerine sağlık çok güzel olmuştur eminim💜
belladonna ayipolmasinama köfte çok iyi oldu ya biraz yordu ama olsun. Eşi tavuk yiyenler dünyanın en şanslı kadınları 😁
ayipolmasinama belladonna kız niye yordu bu en kolay yemek, benim böyle ani misafirim gelecek olursa şipşak 20 dk da at fırına yapıyorum
belladonna Medusa acele yaptığım her şey güzel oluyor bende şaşırdım ama güzel olmuştu özenerek yapsam böyle olmazdı sanırım😁 sana da afiyet olsun medusacığım 😁
belladonna ayipolmasinama çok uzun zamandır yağda kızartma yapmıyordum aşkım ondan 😁 birde bir sürü şey yaptım bebişimle
ayipolmasinama belladonna evet menün iyi ve sağlamdı, neyse şöyle diyelim ‘iyi oldu bunlarda aradan çıktı’ 😂
bubenimoykum belladonna peki benim bu posta yorum yaptıktan sonra 3 gün önce yazıldığını fark etmem 🤗 Misafirler gelmşş yemiş gitmiş bile 😁😁😁
bubenimoykum belladonna lebeniye çorba öneririm yapımı kolay ve lezzetli. Mademki ayran çorbası yapacaksın bu ona yakın ama havalı yapar sofranı.
belladonna bubenimoykum olsun aşkım 😁 leblebiye çorbasını hiç yapmadım duydum ama bu ara çorba tariflerine taktım 🤦♀️ Hemen tarif alayım ama kesin bir tarif olsun 😁😁
bubenimoykum belladonna yayla çorbasından farkı küçük küçük köftecikler yapıyorum içine birde haşlanmış nohut koyuyorum. Bunlar içine girince lebeniye oluyo adı 😁 üzerine tereyağ nane yakıyorum.
bubenimoykum etoile yayla çorbasından farkı küçük küçük köftecikler yapıyorum içine birde haşlanmış nohut koyuyorum. Bunlar içine girince lebeniye oluyo adı 😁 üzerine tereyağ nane yakıyorum.