TombulHatun offf bende öyleyim işte
Çay yanına illa hamur işi şeyler olacak hazır da koymaya çekiniyorum 😁
Kahvesi, meyvesi, çerezi derken benim için büyük bir iş oluyor tabi ev düzenli, temiz olacak onlar gidince yeniden düzenlenip, toplanacak yazarken bile darlandım
Akşam Menüsü
belladonna off evet evde olsam başım gözüm üstüne misafir severim gelsinler ama çalışırken çok zor ya
TombulHatun kesinlikle öyle :)
- Düzenlendi
@etoile TombulHatun Etipetito @Medusa @melebek @Bosaniyorum @ayipolmasinama
Canım kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepinizin fikirlerinden yararlandım o kadar iyi oldu ki fikir vermeniz hepinizden Allah razı olsun. ♥️ Açlığında vermiş olduğu hislerle
Fırında köfte-patates
Pirinç pilavı
Salata
Çorba
Börek
3 çeşit meze yapmıştım 2 kişilik misafir 4 kişi oldu ve hepsi bitti. Yarı hazır, yarı el emeği günü kurtardım 🤩
belladonna ohh afiyet olsun 🥰
TombulHatun hepinizin sayesinde oldu 😁
belladonna Ben pek bişey söylemedim ama afiyet olsun 😁
belladonna eline emeğine sağlık 💕
ayipolmasinama köfte çok iyi oldu ya biraz yordu ama olsun. Eşi tavuk yiyenler dünyanın en şanslı kadınları 😁
belladonna Ya ben de yararlandım kız akşam için fırında köfte patates yaptım hatta hahahshdj Ellerine sağlık çok güzel olmuştur eminim💜
Medusa acele yaptığım her şey güzel oluyor bende şaşırdım ama güzel olmuştu özenerek yapsam böyle olmazdı sanırım😁 sana da afiyet olsun medusacığım 😁
belladonna kız niye yordu bu en kolay yemek, benim böyle ani misafirim gelecek olursa şipşak 20 dk da at fırına yapıyorum
ayipolmasinama çok uzun zamandır yağda kızartma yapmıyordum aşkım ondan 😁 birde bir sürü şey yaptım bebişimle
belladonna evet menün iyi ve sağlamdı, neyse şöyle diyelim ‘iyi oldu bunlarda aradan çıktı’ 😂
ayipolmasinama gerçekten öyle oldu geldiler gittiler bu kız da rahata erdi 😁
belladonna lebeniye çorba öneririm yapımı kolay ve lezzetli. Mademki ayran çorbası yapacaksın bu ona yakın ama havalı yapar sofranı.
belladonna peki benim bu posta yorum yaptıktan sonra 3 gün önce yazıldığını fark etmem 🤗
Misafirler gelmşş yemiş gitmiş bile 😁😁😁
bubenimoykum olsun aşkım 😁 leblebiye çorbasını hiç yapmadım duydum ama bu ara çorba tariflerine taktım 🤦♀️ Hemen tarif alayım ama kesin bir tarif olsun 😁😁