TombulHatun offf bende öyleyim işte
Çay yanına illa hamur işi şeyler olacak hazır da koymaya çekiniyorum 😁
Kahvesi, meyvesi, çerezi derken benim için büyük bir iş oluyor tabi ev düzenli, temiz olacak onlar gidince yeniden düzenlenip, toplanacak yazarken bile darlandım

@etoile TombulHatun Etipetito @Medusa @melebek @Bosaniyorum @ayipolmasinama
    Canım kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepinizin fikirlerinden yararlandım o kadar iyi oldu ki fikir vermeniz hepinizden Allah razı olsun. ♥️ Açlığında vermiş olduğu hislerle
    Fırında köfte-patates
    Pirinç pilavı
    Salata
    Çorba
    Börek
    3 çeşit meze yapmıştım 2 kişilik misafir 4 kişi oldu ve hepsi bitti. Yarı hazır, yarı el emeği günü kurtardım 🤩

belladonna Ya ben de yararlandım kız akşam için fırında köfte patates yaptım hatta hahahshdj Ellerine sağlık çok güzel olmuştur eminim💜

Medusa acele yaptığım her şey güzel oluyor bende şaşırdım ama güzel olmuştu özenerek yapsam böyle olmazdı sanırım😁 sana da afiyet olsun medusacığım 😁

Peride bu tartışmayı sabitledi.

belladonna lebeniye çorba öneririm yapımı kolay ve lezzetli. Mademki ayran çorbası yapacaksın bu ona yakın ama havalı yapar sofranı.

belladonna peki benim bu posta yorum yaptıktan sonra 3 gün önce yazıldığını fark etmem 🤗
        Misafirler gelmşş yemiş gitmiş bile 😁😁😁

bubenimoykum olsun aşkım 😁 leblebiye çorbasını hiç yapmadım duydum ama bu ara çorba tariflerine taktım 🤦‍♀️ Hemen tarif alayım ama kesin bir tarif olsun 😁😁