Etipetito belladonna Yazık ya acıdım adama ben tavuğu pek severim şuan kendimi onun yerine koydum yiyememek çok kötü olurdu benim için 🙈😂
belladonna Etipetito aşkım o bütün hıncını kırmızı et ve türevlerinden alıyor He birde balıktan 😁 sen bana acı banaaaaa
belladonna TombulHatun Aman Allahım tarihte not 😁😁 çarşamba ya da perşembe gidersin annene hemen ahahah bugün de menü de kabak vardır kesin 😁
Etipetito belladonna Aaaa öyle deme tavuğun yeri bir başka 😂sana gelicek olursak Vala Allah yardımcın olsun tavuk fırınla pilav salata tamamdır alsana akşam yemeği bana göre ama sende durumlar öyle mi vah vah çok üzüldüm 😂😂😂
TombulHatun belladonna yok tavuk var 😂😂 tabi anneme bu hafta giderim kesin 😂 çarşamba kaynanamda balık perşembe anneme giderim cuma dışardan vsr mı benim givi becerikli karı 😂😂
belladonna TombulHatun tombulcuuuum beni ve kızımı da evinize alır mısınız 😁 bir odada yaşarız ama sizin gittiğiniz her yere sizinle geliriz ahahahah. Vallahi hayat sana güzel 😁 tavuk hmmm afiyet olsun 😙
belladonna Etipetito benim için bu menü çok müthiş bir menü ama işte kader 😁 içinden oh iyi olmuş sana diyorsundur seeen. Seni biliyoruz sanki ahahahah
TombulHatun belladonna misafiri misaifrliğe götürmem ben kendim yaparm msiafirime yemeğimi siz gelin 😂😂😂
etoile belladonna Nil geçmiş olsun eşin için ya. Sen kendine pişir canım. Eşin o günler makarna yesin
belladonna etoile Aynen canım ben kendime kızıma yapıyorum o zamanda eşim çoğunlukla makarna yiyor adam tam bir makarna delisi olunca 😁