ayipolmasinama köfte çok iyi oldu ya biraz yordu ama olsun. Eşi tavuk yiyenler dünyanın en şanslı kadınları 😁
Akşam Menüsü
belladonna Ya ben de yararlandım kız akşam için fırında köfte patates yaptım hatta hahahshdj Ellerine sağlık çok güzel olmuştur eminim💜
Medusa acele yaptığım her şey güzel oluyor bende şaşırdım ama güzel olmuştu özenerek yapsam böyle olmazdı sanırım😁 sana da afiyet olsun medusacığım 😁
belladonna kız niye yordu bu en kolay yemek, benim böyle ani misafirim gelecek olursa şipşak 20 dk da at fırına yapıyorum
ayipolmasinama çok uzun zamandır yağda kızartma yapmıyordum aşkım ondan 😁 birde bir sürü şey yaptım bebişimle
belladonna evet menün iyi ve sağlamdı, neyse şöyle diyelim ‘iyi oldu bunlarda aradan çıktı’ 😂
ayipolmasinama gerçekten öyle oldu geldiler gittiler bu kız da rahata erdi 😁
belladonna lebeniye çorba öneririm yapımı kolay ve lezzetli. Mademki ayran çorbası yapacaksın bu ona yakın ama havalı yapar sofranı.
belladonna peki benim bu posta yorum yaptıktan sonra 3 gün önce yazıldığını fark etmem 🤗
Misafirler gelmşş yemiş gitmiş bile 😁😁😁
bubenimoykum olsun aşkım 😁 leblebiye çorbasını hiç yapmadım duydum ama bu ara çorba tariflerine taktım 🤦♀️ Hemen tarif alayım ama kesin bir tarif olsun 😁😁
bubenimoykum ahahaaaaa
etoile yayla çorbasından farkı küçük küçük köftecikler yapıyorum içine birde haşlanmış nohut koyuyorum. Bunlar içine girince lebeniye oluyo adı 😁 üzerine tereyağ nane yakıyorum.
- Düzenlendi
belladonna yayla çorbasından farkı küçük küçük köftecikler yapıyorum içine birde haşlanmış nohut koyuyorum. Bunlar içine girince lebeniye oluyo adı 😁 üzerine tereyağ nane yakıyorum.
bubenimoykum tamam canım teşekkür ederim benimde aklımda yapacağım bir gün ☺️
belladonna iftar sofralarına yakışır afiyet olsun canım 🤗
bubenimoykum teşekkür ederim canım 😊
belladonna fırında kanat pilav salata corba
fatmake oh afiyet olsun. Eşi tavuk yiyen kadınlar her zaman şanslı kadındır 😁
Yiyecek mecbur ben önüne koysam yemek zorunda😂😂😂😂