belladonna Ya ben de yararlandım kız akşam için fırında köfte patates yaptım hatta hahahshdj Ellerine sağlık çok güzel olmuştur eminim💜

Medusa acele yaptığım her şey güzel oluyor bende şaşırdım ama güzel olmuştu özenerek yapsam böyle olmazdı sanırım😁 sana da afiyet olsun medusacığım 😁

Peride bu tartışmayı sabitledi.

belladonna lebeniye çorba öneririm yapımı kolay ve lezzetli. Mademki ayran çorbası yapacaksın bu ona yakın ama havalı yapar sofranı.

belladonna peki benim bu posta yorum yaptıktan sonra 3 gün önce yazıldığını fark etmem 🤗
    Misafirler gelmşş yemiş gitmiş bile 😁😁😁

bubenimoykum olsun aşkım 😁 leblebiye çorbasını hiç yapmadım duydum ama bu ara çorba tariflerine taktım 🤦‍♀️ Hemen tarif alayım ama kesin bir tarif olsun 😁😁

etoile yayla çorbasından farkı küçük küçük köftecikler yapıyorum içine birde haşlanmış nohut koyuyorum. Bunlar içine girince lebeniye oluyo adı 😁 üzerine tereyağ nane yakıyorum.

belladonna yayla çorbasından farkı küçük küçük köftecikler yapıyorum içine birde haşlanmış nohut koyuyorum. Bunlar içine girince lebeniye oluyo adı 😁 üzerine tereyağ nane yakıyorum.

fatmake oh afiyet olsun. Eşi tavuk yiyen kadınlar her zaman şanslı kadındır 😁