etoile eşimin tavuğa alerjisi var ya 🤦♀️ Hazır böreklerin üzerine yumurta sürememiz gerekiyor mu gerekmiyorsa ondan alayım uğraşmak istemiyorum. Birde hangisi daha güzel oluyor böreklerin
Akşam Menüsü
etoile bunu kesin yaparım da hazır satılıyor mu acaba 🙈😁
TombulHatun eşimin tavuğa alerjisi var tavuk iptal ama köfte 🤌 kaşarda kesin alayım közleri de ekleyim brokoli karnabahar nasıl olur yanına
melebek normalde ev sevdiğim sebzelerden birisidir patlıcan her türlüsüne de bayılırım ama arkadaşım sadece köz şeklinde yiyor yemeğini yemiyor o da ayrı bir gariplik amaaaa çok teşekkür ederim ♥️🌺
Medusa tavuk eşimden dolayı imkansız alerjisi var 🤦♀️ Ama mezeleri böyle yapacağım teşekkür ederim şekerim 😚
Etipetito ah birde tavuk yapabilse bu kız 😀😀
belladonna EVET LİMONLU ZEYTİNYAĞLI HAŞLANMIŞ ÇOK GÜZEL OLUR
Etipetito beni asla kurtarmıyor ya
melebek ya normalde bana da pratik geliyor ama arkadaş işten gelecek 2 saati var o yüzden pratik değil 😂
Etipetito mantı mı mumbar yesen daha iyi 😂😂
ayipolmasinama mezeyi bende çok severim misafir gelmese de hep yapmaya çalışırım dolabımda da közlenmiş var annem kavanozlamıştı şimdi geldi aklıma bende mecburen kırmızı et kullanıyorum ya köfte ya sote yapayım peki hangisi daha pratik ve hızlı olur
TombulHatun aşkım benim nasıl da anlıyor halimden 😀
TombulHatun bunu da ekliyorum 💃
Kızlarım hepsi birbirinden güzel fikirler tavuk hariç 😀 eşimin tavuğa alerjisi var ve misafirli akşamlarda daha hiç tavuk yapamadım 🤦♀️
belladonna yumurta surulmuyor
belladonna dün akşam cantik yaptım😁hamur işi yani yapabilirmisin bilmiyorum ama, çorbanda hazırmış😁 yanınada söğüş yaparsın afiyetle yersiniz😋🙈
belladonna köfte daha hızlı olur, kasaptan aldığın hazır köfteleri yağda azıcık kızart patatesleri elma dilim doğra onları da azıcık kızart sonra koy tepsiye, baharatlarla birlikte salçalı su yap üstüne dök, at fırına hemen, afiyeeeetttt olsun 😘
TombulHatun mumbar mı öğk😝Küçük bir tabakçık mantı daha cazip geliyor 😁
belladonna Alerjisi varsa eşinin işin zor canım:(tavuksuz hayat düşünemiyorum ben çok severim ben😋😊
Etipetito Aahahah sus bende sevmem yapmamda asla yemek isteyen dışarda yesin 😂😂