Kryasminee anlattın mı canım keşke anlatmasaydın şimdi ablan zorda kalacak onlar elti mecbur görüşmeler olacak ve sen o ortamda hep olmayacaksın bu defa eşiyle papaz olmaya başlayacak gelmedin gitmedin gelcekler edecekler gğler yüz yap demeye başlayacak
Ablama nasıl söyleyebilirim?
Kryasminee insanın düşmanı hep en yakınında oluyor ya bu hiç bir zaman şaşmıyor. Bence iyi yapmışsınız her şey ortaya çıkmış ama inşallah ablanızda sonrasında sizi suçlamaz genelde öyle oluyor ya
Enerciii sen çok güzel yaomssin en doğru olanı yapmışsın. İnşallah ablan daha fazla üzülmez olay farklı yerlere gitmez ve senin basın ağrımaz 🙏🏻
Kryasminee canım öz ablam gibi dedin ama değil sonuçta keske aile meselelerine dahil olmasaydın. Yorumumu yanlıs anlama. Çünkü çok zorda kalabilir..
Enerciii haklı olabilirsiniz saygı duyuyoruz görüşünüze ama ablam benim için çok kıymetli ve değerli 3 aylık bebeğiyle onlar için hazırlık yapmış bir şeyler hazırlamış emek harcamı ama onların böyle acımasız be kötü olması haksızlık olurdu herkesin yaptığı tabi kendine ama bu insan kullanmaktır kafede düğünleri hakkında demedikleri kalmamış gibi bşde evde izleyip harika oldu demeleri ikiyüzlülük konuşacak dedikodu yapacak malzeme aramışlar tekrardan ablamlarda ne bilsinler açmışlar sordum hatta neden düğünü izliyorsunuz diye misafirler istedi dedi ablam ben orda daha çok sinirledim
belladonna suçlarsa da canı sağ olsun bir şey diyemem ama ona yapılan kendime yapılmış gibi hissetmiştim
HurremSultan giderse de canı sağ olsun 😊
superisi_ inkar edebilirlerdi ama hemen kalkıp gitmek yerine he beni yalancı duruma sıkarlarsa da kafe sahibiyle görüşür görüntüleri ister gösteririm ispatlarım
Kryasminee yok beni yanlış anladın. Ablan onlarla tartışıp kötü duruma düşebilir diye dedim. Sonuçta ablana söylenen büyük bi söz yok düğünle ilgili yorum yapmışlar hoş değil tabi ama ne bilim aile meseleleri biraz farklı ondan . Evli olup böyle şeyler hakkında tartışmak biraz zor olabiliyor.
superisi_ haklı olabilirsiniz evet ama gerçekten iyi niyetlilerse zaten kendilerini ifade ederlerdi diye düşünüyorum ya da edeceklerdir artık yazarlar mı ararlar mı bilmiyorum orasını ama açıklama yaparlar herhalde
Kryasminee eniştenin yanında söylemen iyi olmuş mü bilemedim. Şimdi bir şey dese ablan kardeşin dolduruyor olur. Belki senle görüşmesine müdahale eder. Ya çok bilemedim ben umarım sonucu iyi olur
etoile ya ben bunları düşünmedim ya öyle bir şey olursa kahrolurum ama ben kötü niyetle yapmadım ki ablamın iyiliği içindi
Kryasminee sen ablanın iyiliği için yaptın ama enişten olmasaymis iyiymiş. Senin hakkında ne düşünür. Ya çok kötü bir şey söylememisler. Kötülüğünü ister gibi değilde düğünü elestirmisker erkekler ne var bunda diye düşünür.
Kryasminee enişten sana ne dedi
Kryasminee sen sonuna kadar haklısın zaten ama geniş açıyla baktıgım için bu yotumu yaptım ben ama malesef dedigim gibi olacak eşi bi zaman sonra abim o benim gidecegiz geleceksin konuşacaksın vs diye diretecek ee ablanız da o konuşmalardan sonra içinden gelerek gitmeyecek belki diretecek gitmemek için ve tartışmalar olacak ondan sebep dedim ama umarım iyi olur eşi de belki arada ki köprüyü kurabilir yoksa iş size patlayabilir bile bak kardeşin geliyor bizim aile ortamını bozuyor diye aslında öyle olmadıgı halde sizi hedef gösterebilirler bile şuan onu yapacaklar malesef tecrğbelerden ötürğ bunları diyorum yoksa siz haklısınız
etoile bana bir şey demedi ben kafede öyle demiyordunuz dediğimde eniştem ne kafesi dedi bugün arka arkaya oturuyorduk ordan duydum konuşmaları dedim keşke yapmasalardı düğünü ilerde kızlarına nasıl izleteceğinizi merak ediyorlardı dedim doğru mu dedi onlara sonra ablam geldi derken kalktılar gittiler bende ablama bugünü anlattım ama gene bir şey demedi
etoile taaam olarak bunu yapacaklar işte aradıgım yorum bunu kocası yapmayacak ama eltisi kaynanası görümcesi hep adamı işleyecekler bu konuyla ve ilkkk tartışmada alakalı alakasız hiç farketmez ablasına eşi direk bunu söyleyecek senin o kardeşinde zaten dolduruyor dolduruyor böyle bize karşı kötüleştin diye karşı ataga geçecek
Enerciii ama yüzyüze bakıldığı halde yemeler içmeler yapıldığı halde arkalarından konuşmaları iyi değil ki öyle insanlar hayatında olmamalı belki daha neler neler konuşuyorlardır arkasından kim bilir
Enerciii düşüncesi bile korkunç
Kryasminee evet dogru ama bunu ablanla yeri geldigi zaman konuşup Kısa kısa girebilirdin olaya oda yavaş yavaş uzaklalır mesafeleşirdi yani mecbur bayram seyran hastalık saglık dogum derken görüşecekler kaçış yok sizin bile karşılaştıgınız ortam orası yakın çevredeler demekki ama attık olan olmuş canını sıkma sen eniştenle iyiysen artık onla daha iyi olmaya çalış ki seni kötü sanmasın