belladonna Rouge benim bu uygulamaya fotoğraf yükleyemememi kim çözecek Ardle ya hiç bir yerden de giremiyorum böyle bir kullanıcı bulunmamaktadır diyo 😁
Rouge belladonna canım Naime hanım yardımcı olabilir yani burdan olmazsa Googleden atıyordum ben ama profil fotoğrafından bahsediyorsan bilmiyorum
belladonna Rouge ben hiç bir şekilde fotoğraf yükleyemiyorum uygulamaya ve Naime hanıma da o kadar çok yazdım ki artık utanıyorum 🙈
Sokaklambasi melebek ya bu benim videom djdkkdkdksmdms bunu o kadar cok soyluyorum ki benim oglan(3) gecen gun durup dururken dunya bostur lo dedi djdkbdjd
melebek Sokaklambasi Ahahahhahahahh ben de bazen çok ciddi şeyler söyleyince aklıma hemen bu geliyor 😂
HurremSultan Medusa tabiki başka dkdkdk ama işte farklı bir yorum getirebiliriz bu durumaaa🥰 ama cidden toplanıp sohbet etmek çok isterdim
HurremSultan Etipetito aşk olsun maksat hep buluşalım ektim olursan heo goruruum😁😁 buranın kötü postlarini beraber lincleriz😂😂
Sokaklambasi etoile seni yine sadece ben merak etmemisim beni kimse merak etmemis bi de burdan dusun😂
HurremSultan Sokaklambasi sen zaten buraya bombayı atıp kactinnn😂😂 dur bekle seni de görmeden gitmiycem burdan atsana bana resmini kizndkdk
Sokaklambasi etoile son zamanlarda sana cok fazla yazdim merK ediyorum dersem iyice sapik gibi gorunurum diye soylemedim aslinda ksksms yoksa ediyorum :D