Sokaklambasi Nietzsche Ben biliyorum tarifini anlatmistin onceden. Ama hani insan romanda bile didik didik betimlenen karakteri yine de gormek istiyo ya oyle bisey bu kdkdk
Nietzsche Sokaklambasi ya ama romanda mesela hayal ediyoruz,kafamızda bir görsel oluşuyor ya ,sonra o kitabın filmi çıkıyor ve hayal kırıklığı yaşıyoruz 😂 senin de sonra öyle olmasın
Sokaklambasi Nietzsche gahsjs sen asla buraya fotograf atmazsin zaten benden ziyade 😂 o yuzden hep hayallerde kalicaksin 😂
melebek Sokaklambasi İşe başlayacağım gün önce kendimi ifşa edeceğim sonra da hesabımı sildireceğim. Nasıl fikir? 😂
belladonna melebek benimde bir sürü yakaladığım şey var ama dile getirmiyorum 😁 bazen yazmak aşırı uğraştırıcı oluyor ahahah keşke ses kaydı atabilsem 😁
melebek belladonna Kiminizin şimdi ekşi’de de kullanıcı adı vardır, yazıyormuşsunuz beni oraya “bu kız var ya bu kız ohoo” 😂
Nietzsche melebek mesleğime uygun bir nick seçtim 😂 Ama her görüşünü savunmasamda adamcağızı severim. Bu hayatın anlamı yok diyor daha ne desin 😂
etoile Gizemli olma gibi bir çabam yok da🙃 işte kapmissiniz biseyler bu nasıl gizem belladonna melebek @Etipetito @1eylul @superisi_ Yalnız @Sokaklambasi radarına girememisim bak üzüldüm 😂
belladonna melebek zaten bir oradan eksik kaldım oraya da el atacağım bu ara aklıma gelip duruyor 😁 buradan oraya naklen yayın yapacağım ahahah