melebek Sokaklambasi Ben en en çok merak ettiğimi yazmıştım. Yoksa seni de merak ediyorum. Kaç sene önceki postunu hortlatmıştım, biraz da siber güvenlik…
Sokaklambasi melebek tesekkur ederim allah razi olsun dkdkkdkd saka maka ben de en cok ettiklerimi yazdim ya yoksa herkesi soyle bi goresim var 😂
melebek Sokaklambasi Kids’te buluşuyorlar ya, biz de yapalım. 11’li futbolcu pozu veririz ve etiketlemeyiz. Tip var ama isim yok. Bir nevi anonim. Nasıl fikir? “Mantıklı” demeyeceksen yazma
Sokaklambasi etoile Cok şok olmadin o yuzden tatmin olmadim anlattıklarımdan 🤣 daha cok sok olucak biri hakediyodu melebek dilinden konusucak olursam haber degeri yuksekti jdjdkdkd
etoile belladonna sen doğuda yasiyirsun bence çünkü kazanda çay dedin aklıma doğuda bir köy okulu geldi 😂
HurremSultan belladonna dkdkd bende çok orjinalim kimse bana fake diyemez bak diyenin anlini karışlarım😂😂 en iyi @Etipetito bilir geriri yalandır 😂
melebek Sokaklambasi Ahahahhahahah ya bi arkadaşım var, sen o musun acaba? Hani oysan daha rahat konuşabiliriz 😂😂😂