melebek Sokaklambasi Ahahahhahahah ya bi arkadaşım var, sen o musun acaba? Hani oysan daha rahat konuşabiliriz 😂😂😂
Sokaklambasi melebek yok be degilim hic muhabir arkadasim yok sen ilksin askim 😝 neden benzettin beni ona
etoile melebek seni çok rahat tahmin ederim. Eşinle foto atmıştın. Civciv ve sincap la fotoları kapatmıştım. 4 ay ilk kez dışarı çıktık başbaşa demiştin 😂😂😂😂
HurremSultan belladonna dkdkd bende çok orjinalim kimse bana fake diyemez bak diyenin anlini karışlarım😂😂 en iyi @Etipetito bilir geriri yalandır 😂
melebek Sokaklambasi O da komik ve dkdkdkdk ya da fldkfkdkkd diye gülüyor, yeterlidir herhalde benzetmeme. Nasıl da çözdüm 🕵️♀️
melebek etoile Ahahahhahahha evet ya, eşimle alışamıyorduk yeni hayatımıza. Dönüm noktasıydı o gün. İlişkinin götünü toplama günü yapıyoruz artık. O da ilk gündü 🥲
Sokaklambasi melebek ben o postunu okudugumda ne kafa kiz ne komik yazmis demistim. sonra kullanici adini unutmusum. Simdi bakinca farkettim senin o oldugunu ❤️
melebek Sokaklambasi Ahahhahahahha yok ya, espri anlayışınız aynı. Yani ona bu cevapları versem, aynı şeyi yazar.
melebek Sokaklambasi Est siz varken @Sokaklambasi @etoile @Sokaklambasi seni 3 kere etiketledim yani senin zekanx3 mü?
Sokaklambasi melebek oha kim yapti onu gorsem direk atlardim. en gicik oldugum konulardan biri anne zorbaligi yapmak
belladonna melebek ay çok biliyor onlar her şeyi ya ben hatırlıyorum o postunu hatta ben kıskanmıştım seni ahahahahah
melebek HurremSultan Çok şükür kuşum. İkimiz de bebekli hayata ve yeni rollerimize alıştık. Artık tahammül seviyemiz eskisi gibi 🥲
Sokaklambasi melebek ben mi zekiyim ha ha aha ndkdkskskskskmsks cok guldum ama bi hosuma gitmedi degil tesekkur ederim 👽