superisi_ melebek Sadece @aykirikadin ı merak ediyorum. Kafa yapısı cok farklı gibi geliyor bana. Farklı insanlar hep dikkatimi çekmiştir. Cok aktif değil sonra girip herkese yorum yapıp çıkıyor. Böyle bile herkesin dikkatini çekiyor. Kısa ve net yazıyor. Çok merak ediyorum 🥰
melebek superisi_ Ben galiba herkesi merak ediyomuşum ya 😂 evet, @aykirikadin çok başka bi dünyadan. Arada gelip bilgilendirip mutlu edip gidiyor 💝
belladonna superisi_ ay bende @aykirikadin ı çok merak ediyorum çok ilgimi çekiyor ve aşırı net bir kadın
Bsrkaya melebek Kız birçok kullanıcı var burda hepsini öğrenmek çok zorr 😅 ben hele hiç dikkatli değilimdir o konuda sadece özel de konuştuklarım çok ayrı benim için 🌹
htcaydnn 2minnosannesi hangi açıdan merak edildim ki🤣bende merak ettim bak şmdi 🙈son 2 haftadır çok aktif kullanıyorum öncesi yorum bile yapmıyordum 😄🤭
Etipetito melebek Bende @etoile çok merak ediyorum çok dikkatli biri yorumları çok dikkatli okumasından anladım 😀😊
melebek Etipetito Evet, @etoile çok bilgi vermiyor kendinden. Bi yürüyüşe çıktığını biliyoruz, o kadar 🤪
melebek bitterdelisi24 Ya vardır ya hani, güzelliği ile ortama girince dikkati çeken, böyle baştan çıkarıcı. Öyle bir hissiyat alıyorum senden 🥰
bitterdelisi24 melebek yaaa 🥰🥰 teşekkür ederm çok mutlu oldum böyle düşünmene 🙈 inşallah tanışırız ilerleyen zaman da :)