melebek Sokaklambasi Ahahhahahahha yok ya, espri anlayışınız aynı. Yani ona bu cevapları versem, aynı şeyi yazar.
Sokaklambasi melebek ben o postunu okudugumda ne kafa kiz ne komik yazmis demistim. sonra kullanici adini unutmusum. Simdi bakinca farkettim senin o oldugunu ❤️
melebek Sokaklambasi Est siz varken @Sokaklambasi @etoile @Sokaklambasi seni 3 kere etiketledim yani senin zekanx3 mü?
Sokaklambasi melebek oha kim yapti onu gorsem direk atlardim. en gicik oldugum konulardan biri anne zorbaligi yapmak
belladonna melebek ay çok biliyor onlar her şeyi ya ben hatırlıyorum o postunu hatta ben kıskanmıştım seni ahahahahah
melebek HurremSultan Çok şükür kuşum. İkimiz de bebekli hayata ve yeni rollerimize alıştık. Artık tahammül seviyemiz eskisi gibi 🥲
Sokaklambasi melebek ben mi zekiyim ha ha aha ndkdkskskskskmsks cok guldum ama bi hosuma gitmedi degil tesekkur ederim 👽
melebek Sokaklambasi Adını bile hatırlamıyorum, çok da umursamamıştım. Kaç yıllık arkadaşıma bırakmaya korkarsam bakıcıya nasıl bırakacağım? Ağzı olan konuşuyor 🙃
HurremSultan melebek bebekli hayat zor tabiki. Biz heo zorlandigimiz anlarda şey diyoruz sakin ol bak sağlıklı evlatlarımız var yanimizdalar herseyleri var aç degiler acikta değiller. Cook iyi geliyor insanın tahammül seviyesi bence en çok o şekilde büyüyor
melebek HurremSultan Ya bazen insanın gözü bir şey görmüyor. Biz öyle bir dönemdeydik. Ne yapsak birbirimize batıyorduk 😂 kavgaya sebepti her şey. Şimdi birçok şeyi kabullenmeyi öğrendik. Kabullenince çözüldü sanki 🥲
melebek Sokaklambasi Tahmin edebiliyorum, istesem ağızlarına sıçardım (yükseldi) ama fotoğraftaki çizgimi bozmak istemedim 😇