etoile melebek bnm ki anlatmıyor işte ve bundan rahatsız eşime bir şey anlatamıyorum diye. Bende yayma yokta dalginlikla biri hakkında bir şey desin o siz misiniz diye soruyorum 😂😂😂😂
melebek etoile Yaydıklarım da ailem 😂 ya madem gizli bi şey, anlatmadan önce “aramızda kalsın” desin. Onu da mı ben söyleyeceğim, allah allah
etoile Sokaklambasi ya işte bie arkadaşını anlatmıştı adı Kerem. Sonra bir gün keremle karşılaştık i kerem bu kerem mi diye sormuştum 😂😂😂😂
melebek Sokaklambasi @etoile ya bi şey diyeceğim, siz nasıl buraya bu kadar vakit ayırabiliyorsunuz. Yanlış anlamayın ha, yargılamıyorum. Sadece tüyo istiyorum 🥲
melebek etoile Bugün baktım, 2 saat 51 dk buraya harcamışım. Üstelik buna rağmen “aktif” sayılmam 😅 yaaa ben de emzirirken bakıyorum 🥰
Sokaklambasi @melebek "#p928493 Cocuklar uyurken, cocuklar serbest takilirken, cocuklar babalariyla oynarken, gece cocuk emmeye kalktiginda sallarken, tuvaletteyken gibi gibi
melebek Sokaklambasi Benim eşim eve geldikten 1 saat sonra bebek uyuyor. Sonra oturup muhabbet, film, dizi derken ben aralarda buraya kaçabiliyorum. Tuvalette de Instagram’a bakıyorum 😂 buraya pek vakit kalmıyor. Instagram’a girmem artık, ne yapayım, mecbur