etoile Sokaklambasi ya işte bie arkadaşını anlatmıştı adı Kerem. Sonra bir gün keremle karşılaştık i kerem bu kerem mi diye sormuştum 😂😂😂😂
melebek Sokaklambasi @etoile ya bi şey diyeceğim, siz nasıl buraya bu kadar vakit ayırabiliyorsunuz. Yanlış anlamayın ha, yargılamıyorum. Sadece tüyo istiyorum 🥲
melebek etoile Bugün baktım, 2 saat 51 dk buraya harcamışım. Üstelik buna rağmen “aktif” sayılmam 😅 yaaa ben de emzirirken bakıyorum 🥰
Sokaklambasi @melebek "#p928493 Cocuklar uyurken, cocuklar serbest takilirken, cocuklar babalariyla oynarken, gece cocuk emmeye kalktiginda sallarken, tuvaletteyken gibi gibi
melebek Sokaklambasi Benim eşim eve geldikten 1 saat sonra bebek uyuyor. Sonra oturup muhabbet, film, dizi derken ben aralarda buraya kaçabiliyorum. Tuvalette de Instagram’a bakıyorum 😂 buraya pek vakit kalmıyor. Instagram’a girmem artık, ne yapayım, mecbur
melebek Sokaklambasi Ahahahhahah evet valla kızıyor, ne bu sosyal medya aşkı diyor. Bir mühendisin bu kadar sosyal mesya karşıtı olması mantıksız gelse de seviyorum böyle huylarını. Sosyal medya kullanmayan koca çekiciliği 🤤
HurremSultan melebek yaa ben kaçırıyorum çok olay var burda birde ayriyeten gündemi de takip etmeye çalışıyorum hem orası hem burası bendeki de beyin ya Einstein miyim ben😂😂😂
melebek HurremSultan Küçükken hayalimdi, okutmadılar. Babama gazete alıyordum, o gün bugündür muhabir derler
Sokaklambasi HurremSultan biz de bilmiyoruz soylemiyo kim oldugunu en son ya muge anli cikicak ya yalcin cakir