Sokaklambasi HurremSultan 1 yasinda smack down da bi basaridir yalniz 😂 benimler de 3 ve 1.5 yaslarinda. Oglan yine idare ediliyo da kızı gecen gun banyo lavobosunda yakaladim sen dusun😂
melebek HurremSultan Domuz resmi var diye seni Pembe’nin duvar kağıdını yırttığı gibi yırtardım ama Pembe değilim, Susam Sokağı diye sevindim 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
melebek HurremSultan Ahahhahahahahhahah sokaklambası’nı etiketleyip bana söylüyorsun, vallahi gelip o çocukları elinden alırım 😂
melebek Sokaklambasi Tatlı da benden olabilir istersen, dünkü misafire yapmıştım. Kaldı. Borcamdan tırtıklayarak yiyebilirsin üstelik
melebek Sokaklambasi Ahahahhahahahha ama böyle afili bi fincanda Murat Övüç filtesiyle çekeceksen o fotoğrafı, öyle gelsin
melebek Sokaklambasi İncirli, cevizli, üstü muhallebili hafif ama ağzına attığın gibi ratatouille‘deki domates yeme sahneli bir an oluyor
melebek HurremSultan Üzülmeden gidelim, ben de sabah kesin “ulan enayi gibi uyumadın” diye hayıflanacağım kesin. Öptüm çok 💝
HurremSultan melebek keşke uyuyabilsem bebem durmuyor ona kustum aslında ama o anlamıyor onun yerine sana kusebilir miyim😂