Sokaklambasi HurremSultan 1 yasinda smack down da bi basaridir yalniz 😂 benimler de 3 ve 1.5 yaslarinda. Oglan yine idare ediliyo da kızı gecen gun banyo lavobosunda yakaladim sen dusun😂
melebek Sokaklambasi Tatlı da benden olabilir istersen, dünkü misafire yapmıştım. Kaldı. Borcamdan tırtıklayarak yiyebilirsin üstelik
melebek Sokaklambasi Ahahahhahahahha ama böyle afili bi fincanda Murat Övüç filtesiyle çekeceksen o fotoğrafı, öyle gelsin
melebek Sokaklambasi İncirli, cevizli, üstü muhallebili hafif ama ağzına attığın gibi ratatouille‘deki domates yeme sahneli bir an oluyor
melebek HurremSultan Üzülmeden gidelim, ben de sabah kesin “ulan enayi gibi uyumadın” diye hayıflanacağım kesin. Öptüm çok 💝
HurremSultan melebek keşke uyuyabilsem bebem durmuyor ona kustum aslında ama o anlamıyor onun yerine sana kusebilir miyim😂
belladonna Rouge iPhone ile giriyorum uygulamadan yanlışlıkla bir çıksam bir daha giremeyeceğim sanırım 😁
Bsrkaya Nietzsche Ahahaa bencede öyle olmadığını biliyorumm 😅 çünkü kilomuz boyumuz seninle hemen hemen aynı. O yüzden o cirkin olamazsın tahmin edebiliyorumm 😅 amaa acabaa ne derecedeee güzelsin onu çok merak ediyorummm 🤭😅 birdee konuşmalardan falann ayyy benim bu kızı görmem lazımm falan oluyorum 🫣
Nietzsche Bsrkaya eskiden baya kişiye atmıştım, güvenilirdi ortam.hiç sorun da yaşamamıştım, ama şuan asla atamam 😂 kendimize göre bi güzelliğimiz var işte ,idare ediyoruz 😂
Bsrkaya Nietzsche Ahaha güldürdün Beniii 😅 yaa atsana şöyle bebekten öncesi ve sonrası diyee evrimm gecirmis olmalisin imza mi atarimmm 😅