Sokaklambasi melebek oha kim yapti onu gorsem direk atlardim. en gicik oldugum konulardan biri anne zorbaligi yapmak
melebek Sokaklambasi Adını bile hatırlamıyorum, çok da umursamamıştım. Kaç yıllık arkadaşıma bırakmaya korkarsam bakıcıya nasıl bırakacağım? Ağzı olan konuşuyor 🙃
melebek HurremSultan Çok şükür kuşum. İkimiz de bebekli hayata ve yeni rollerimize alıştık. Artık tahammül seviyemiz eskisi gibi 🥲
HurremSultan melebek bebekli hayat zor tabiki. Biz heo zorlandigimiz anlarda şey diyoruz sakin ol bak sağlıklı evlatlarımız var yanimizdalar herseyleri var aç degiler acikta değiller. Cook iyi geliyor insanın tahammül seviyesi bence en çok o şekilde büyüyor
Sokaklambasi melebek ben mi zekiyim ha ha aha ndkdkskskskskmsks cok guldum ama bi hosuma gitmedi degil tesekkur ederim 👽
melebek HurremSultan Ya bazen insanın gözü bir şey görmüyor. Biz öyle bir dönemdeydik. Ne yapsak birbirimize batıyorduk 😂 kavgaya sebepti her şey. Şimdi birçok şeyi kabullenmeyi öğrendik. Kabullenince çözüldü sanki 🥲
melebek Sokaklambasi Tahmin edebiliyorum, istesem ağızlarına sıçardım (yükseldi) ama fotoğraftaki çizgimi bozmak istemedim 😇
belladonna melebek ay çok biliyor onlar her şeyi ya ben hatırlıyorum o postunu hatta ben kıskanmıştım seni ahahahahah
Sokaklambasi melebek keske sicsan kdkdksks sen potansiyeli cok yuksek birisin en azindan saygisizlara bu kadar mutevazi olma 🥹
melebek belladonna Yaa özür dilerim 🥲 ben cidden baya uzaklaşmıştım buradan, bi @etoile’yu hatırlıyordum aynı tarihlerde katıldığımız için. Bir de @HurremSultan’ı o da bana ilk yorumu yazdığı için 🤗
etoile melebek kanka senin uzaklastigin zaman bende yoktum. Yani burada bir zehirlenme yaşadım. Ancak toparlandım 😂