2cocukannesi Lalderiin aldırmak yasal bile değilken bunu söylemen Allah korkun olmadığına kanıt. Allah ıslah etsin seni
AntisosyalMam Lalderiin keşke herşey zenginlik veya fakirlik olsaydı. 🤣 İşte paranın bile düzeltemeyeceği şeyler var malesef senin gibi
Zeeynep Lalderiin eee tarif ediyosum bide bilgim yok diyosun ulan mal bitek hastane adi vermedigin kaldi
2cocukannesi Merak_tan18 anne olurlarsa inşallah düzelirle ama düzelecek gibi değilseler Allah ölene kadar çocuk vermesin böylelerine
2cocukannesi Zeeynep inşallah dediğiniz gibidir yoksa böyle birinin anne olma ihtimali aklımda bile geçirmek istemiyorum korkunç
2cocukannesi Lalderiin önce evet kolay diyosun ardından heralde bilgim yok diyosun sen burda hangisisin ? Ayrıca git bakalım hastaneye aldırmak istiyorum de bakalım alıyolarmıymış. Bu kadar APTAL olma
2cocukannesi Merak_tan18 öyle de görüyoruz haberlerde camiye bırakanı mı çöpe atanımı açlıktan öldüreni mi hangisini beğenirsen seç al yapmışlar resmen. Allah belalarını versin 😡
Lalderiin 2cocukannesi ÇOCUK ALDIRMADIM ALDIRSAYDIM ALDIRDIM DERDİM SİZE NE iyi geceler tatlı rüyalar😊😊😊😊
2cocukannesi Lalderiin sana en büyük bedduam ne biliyomusun gece rüyanda öyle şeyler gör ki sabah kalktığında tövbe etmek için ne yapacağını şaşır. Bence sen bizlere iyi geceler demeden önce bi abdest al sonra iyi geceler dileklerini dile