Zeeynep ahahahha yoruma bak yaa 🤣🤣🤣
Hamilemiyim?
Bebeanasi heppy kids buraya dolusmus anlasilan hahahaha alemsiniz yaaaa 😂😂😂😂
Venera halti yiyince güzeldi dimi inşallah hamilesin😬😬
İnşallah hamilesindir de biraz utanma duygun gelir belki
Ben hissediyorum kesin hamilesin asgfkslsvism
Zeeynep allah seni napmasın gülmekten ölecem 😂😂😂
Venera Heh bak oğlan kullanıp atıyo seni 😂 İnşallah hamile değilsindir de yavrucağa yazık olmaz
AntisosyalMam ayy napim ya en sonunda oyle dedim hepsi sevgilisyle olmus😁
Glbhrozdmr hahahaha napim canim hepsi sevgiliyle birlikde olmus😄
Zeeynep hamileyse de gidip aldırır parasını sen mi vericeksin niye dert ediyosun 😂
Lalderiin işte sizin gibi birşey bilmeyen cahil insanlar ne çok var ülkede. Bir bebek aldırmak cinayetten başka birşey değildir. Bakamıcağınız çocuğu yapmayın !! Yere batsın pislikliğiniz. Sizin gibi midesi genil insanlar yüzünden çoğu evli insanların evliliği bozuluyor.
AntisosyalMam evli insanlardan bize ne senin kafada sorun mu var? Evli insanlarla işimiz yok yat uyu valla sen kafayı yemişsin üzüldüm sana
Lalderiin Para herşeye çözümse paranı veriyim sus be. Sanki oyuncak ya aldırır diyo bide. Hem ahlaksız hem vicdansız 🤮
Caglarass biz yeteri kadar zenginiz merak etme canım babam beni parasız bırakmıyo asla
Lalderiin 🤣🤣🤣🤣 ağzımı bozmucam 🤣 ama içimden çok sövdüm haberin olsun 🤣 şöyle burda midesi geniş o kadar çok insan var ki çoluk çocuk. Elin kocasına bakıyor uçkuruna göz dikiyor ve geliyor buraya yazıyor. Ben sana evli insanlarla ilgin mi var dedim mala bak.
Lalderiin sen başka türlüde kazanıyorsundur canım ya babana kalmaz o iş.
AntisosyalMam bi kes sesini ya o mal da sensin. Git bebeğine bak kocana bak yazık o adama senin gibi zevksiz biriyle beraber kendine gore birini bulur umarim yatakta🙈
Lalderiin Ben sana babanın parasını mı sordum 😄 Ahlaksızlığı kabul ediyon parasızlığı etmiyon 😂
AntisosyalMam yok yok beni çalıştırmıyor babam sizi bile satın alıcak kadar paramız var merak etmeyin sizin gibi sınırlı paralarla yaşamıyoruz hayatı ne yaparsın herkesin babası zengin olmuyo şans işi