Venera Heh bak oğlan kullanıp atıyo seni 😂 İnşallah hamile değilsindir de yavrucağa yazık olmaz

Lalderiin işte sizin gibi birşey bilmeyen cahil insanlar ne çok var ülkede. Bir bebek aldırmak cinayetten başka birşey değildir. Bakamıcağınız çocuğu yapmayın !! Yere batsın pislikliğiniz. Sizin gibi midesi genil insanlar yüzünden çoğu evli insanların evliliği bozuluyor.

Lalderiin 🤣🤣🤣🤣 ağzımı bozmucam 🤣 ama içimden çok sövdüm haberin olsun 🤣 şöyle burda midesi geniş o kadar çok insan var ki çoluk çocuk. Elin kocasına bakıyor uçkuruna göz dikiyor ve geliyor buraya yazıyor. Ben sana evli insanlarla ilgin mi var dedim mala bak.

AntisosyalMam bi kes sesini ya o mal da sensin. Git bebeğine bak kocana bak yazık o adama senin gibi zevksiz biriyle beraber kendine gore birini bulur umarim yatakta🙈

AntisosyalMam yok yok beni çalıştırmıyor babam sizi bile satın alıcak kadar paramız var merak etmeyin sizin gibi sınırlı paralarla yaşamıyoruz hayatı ne yaparsın herkesin babası zengin olmuyo şans işi