rebullavanda HurremSultan bi eczane bulduk karışım yapıyor dediler inanmadık başta ama başka çare yoktu 3 gün kullandık ve sonrası puf oldular. Allah razı olsun her kim yaptıysa hiçbir şey derdinize deva olmuyor ne haplar ne kremler çok şükür bitti gitti
Bsrkaya HurremSultan Vallahi yok kizzz 😂 bildiğin kız gibii 🫠bırak bacağında vucudunun hiç bir yerinde yok kolunda bile tek tük resmen bembeyazzz ter temizzz 😂
HurremSultan Bsrkaya ahahah bizim genler saglam kıllı dkdkd benim bebeler bile kıllı 😂 kızım oğlum tam karabebe🥰🥰😁
HurremSultan canimbenim ya kasiniyorum diyor ama sadece ben ona bakinca🥲🥲 birde deliksiz 12 saat uyudu hiç kasinmadi olsa kasinirdi herlade çünkü bu dizi nerdeyse 10 günden fazladır var
rebullavanda HurremSultan yok hayır onlar işe yaramadı bizde. İçeriğini söylemiyorlar o yüzden bişey söyleyemiyorum. Ama eğer kısa süreli bir çözüm bulmak istiyorsanız metrin var eczanelerde krem kaşınan yere sürün 5 dakikaya kalmadan etkisini göreceksiniz
HurremSultan rebullavanda benimm kocam ruh hastası 😂😂 zorla uyuz olmadığına inandirdim şimdi kasinmiyor deli😂😂😂
canimbenim @"HurremSultan uyuz olsaydı geceleri artardı kaşıntız asıl kendini gece gösteriyor, böcek ısırması gibi dediğin gibi kan toplamış geçer inşallah yakidan🥰
HurremSultan canimbenim yoo değil canım doktor olabilir diyince bizimki huylanmis psikolojik olarak kasinmis şuanda yok kaşıntı cildiye ye randevumuz var bakalım o dizinin arkası neymiş.ognrenicez inşallah
HurremSultan Heyyo anlatamadım ona sonfa işte geçen gün evde kalınca dedimm bu nasıl uyuz ya hiç uykundan bile uyaadan 12 saat uyudun😂😂
Gamzekck HurremSultan yemin ederim adı geçince bile korkuyorum ben şuan uyuz oldum galiba ondan şüpheleniyorum 😞