belladonna randevu aldık balım ama on gün var. Birde evde iki bebek var Allah korusun öyle birşey varsa çok korktum. Ama bende birşey yok yani hergun yalayıp yuttugum adam olsa bana geçerdi diye düşünüyorum
Kizlar nolur bakn bu uyuz mu
1eylul ya internette hiç bulamadım öyle iz zaten o yüzden size de sorayım dedim eşim kimseye deme dedi çünkü 🥲🥲
HurremSultan kız inşallah değildir ama eşimde oluyor kalıyor normal olarak korkma öyle olsa sadece orda olmazrı her halde
HurremSultan aşkım bu çok farklı bir şey ya eşimin kuzeni de uyuz oldu ama kocası olmadı ve o mayıstan bu yana uğraşıyor eşine hiç geçmemiş kimisi bulaşıcı diyor kimisi bulaşıcı değil diyor. Siz yine de içinizi ferah tutun moralinizi bozmayın. Bazı eczacılar da anlıyor birde eczaneye danışabilirsiniz. Adamlar sürekli görüp ilaç yapmaktan iyice bilgililer bu konuda
1eylul HurremSultan aynen sivilce gibi ama büyük ve kanamış gibi yara gibi oluyor
Afrodit bence de degill ya insan korkuyor Bebek olunca🥲🥲
belladonna ya bilmiyorum ki hiç benzemiyor nette baktım hep resimlere
HurremSultan Ben de benzetemedim inşallah da değildir canım
HurremSultan bana yanık gibi hatta tahriş gibi geldi.
HurremSultan valla kuzu haklısın bebek olunca insan herşey den korkuyor
HurremSultan Hürrem kusura bakma konudan çok alakasız bacağı görünce istemsizce bı ağda bandı yapıstırasım geldiiii 😅😅 ne güzel alınır o bacak öyle tam bir terapiiiiii 🤭
Bsrkaya iyy hiç sevmem😂😂 sizin kocalarinizin bacağında kıl yok mu😂😂😂 gidin alın hemen dkdkkd
HurremSultan Vallahi benimkinde yok benimki tüysüz 🫠 AP apambacıkkk 😅
Bsrkaya ahaha yemin et kız benim adam Kürt tüy olamyan yeri yok😂😂
HurremSultan bu uyuz değil merak etme biz 2 sene önce ailecek geçirdik. Acaba demiyorsun uyuzda çünkü kaşınmayan saniye ve kaşınmayan yer yok. Gittiğiniz doktor acemi olmalı uyuz izi tamamen tırnak izleri uykudan uyandırıp ağladığımı biliyorum. Ev ahalisi de aynı şekil uyuz olsanız uyuz muyum acaba demeye düşünmeye gerek kalmıyor. Allah düşmanımın başına vermesin 2 ay neler çektik hiçbişey de geçirmiyor!
rebullavanda ay nasıl geçti peki canım benim nasıl bitirdiniz
- Düzenlendi
HurremSultan Vallahi yok kizzz 😂 bildiğin kız gibii 🫠bırak bacağında vucudunun hiç bir yerinde yok kolunda bile tek tük resmen bembeyazzz ter temizzz 😂
Bsrkaya ahahah bizim genler saglam kıllı dkdkd benim bebeler bile kıllı 😂 kızım oğlum tam karabebe🥰🥰😁
Ben uyuz atlattim ama bu tarz olmadı hiç, ihtimal vermiyorum açıkcasi uyuz olduguna
HurremSultan Ahahaa bayaa sağlaamm 😂😂